4. Összevont verseny Dunaújvárosban

        

A mérsékelt nevezői létszám ellenére, jó hangulatban került sor a szezon utolsó Összevont versenyére, a Duna-Fitt Sportcentrumban. Négy bátor hölgy képviselte a gyengébbik nemet a versenyen, akik a fiúk között küzdöttek, mivel ezúttal a női kategória nem került megrendezésre, tekintettel arra, hogy egyetlen nevezés sem érkezett be. Szerencsére sérülés sem zavarta meg a versenyt.
Az első napon az A kategóriában, egészen a döntőig a papírforma érvényesült. A döntőben, a második helyen kiemelt Vas Máté, 3-1 arányban legyőzte Szabóky Mártont. A bronz mérkőzésen Kiss Dániel nyert Szűts Dániel ellen.
A C kategóriában alaposan borult a papírforma. A versenyt végül megérdemelten Takács Bence nyerte, aki a döntőben Elmi Dávidot győzte le 3-0 arányban. Bronzérmes lett Cseke Ádám, aki Drexler Lászlónál bizonyult jobbnak a helyosztón.
A második napon, a B kategóriában, Krasznai Gábor 3-0 arányban, megérdemelten győzött Szécsi Dávid ellen a döntőben. Bronzérmes lett Kovács Mihály, miután jobbnak bizonyult Rabi Illésnél.
A D kategóriában sem érvényesültek a kiemelések. Itt Kassay Csaba 3-0 arányban nyerte a döntőt Bodor Gábor ellen, míg a bronzérmet Gerdán Barna szerezte meg, László Tamás legyőzésével.

Lehoczky Attila beszámolója

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük