Elnökségi döntések

A MF(S)Sz elnöksége a szerdán megtartott elnökségi ülésén fontos döntések születtek. Az egyik legfontosabb, hogy a sajnálatos december végi versenyen történtek miatt 2016. február 01-től kezdődően minden versenyen kötelező lesz orvos jelenléte. Ezt a költséget a rendező klubnak kell vállalnia, de a közös teherviselés érdekében a nevezési díjak emelkednek. Február 01-től a felnőtt játékosok nevezési díja 3.500.- Ft, a fiatalkorú játékosok nevezési díja 2.500.- Ft lesz.
Az elnökség döntése alapján U15, U17, Női és Férfi csapatot indít a szövetség az Európa Bajnokságokon. Az U19-es játékosok csak az egyéni versenyen vesznek részt. Az U15-17-es csapat vezetői Török András és Lőrinczi Attila lesznek. A felnőtt csapatoknál játékos/csapatvezetők kerültek kijelölésre, Szombati Edina és Szabóky Márton személyében. A csapatokat a vezetők fogják összeállítani az elnökség jóváhagyása mellett. Az U19-es fiatalokat Farkas János kíséri majd.
Sebők Benedek indul az Egyetemi Világjátékokon, költségeinek egy részét a szövetség átvállalja.
A békéscsabai F.I.T.S.C. Egyesület felvételi kérelmét jóváhagyta az elnökség, így az egyesület ismét tagja a Szövetségnek.
2016. március 06-án szövetség egy támogatói versenyt rendez, melynek bevételét az EB-re utazó csapatok költségeire fordítják majd. A részletek még kidolgozás alatt vannak.
Elnökség megfogalmazta az Utánpótlás OB. indulási és lebonyolítási feltételeit, a versenykiírás napokon belül közzétételre kerül a Versenynaptárban.

Share this post