Lezajlott a 2019. évi rendes közgyűlés

uj_szovlogoTegnap délután tartotta a MF(S)Sz az éves rendes rendes közgyűlését. a megadott kezdési időpontra nem volt határozatképes a találkozó,, a megismételt közgyűlés ennek megfelelően kezdődött a megadott időpontban.
A tagság egyhangú igen szavazattal fogadta el a 2018. évi szakmai és gazdasági beszámolót, mely a Felügyelő Bizottság jelentésével, a Közhasznúsági jelentéssel és a Fegyelmi Bizottság jelentésével egészült ki.
A 2019.évi szakmai és gazdasági programot egy ellenszavazattal fogadták el a szavazatra jogosultak úgy, hogy a szövetség 30 éves fennállásának megünneplésére 2 millió forintot különített el a gazdasági tervezetében.
Az alapszabály módosítási javaslatai közül kettőt fogadott el a tagság. Ez az Örökös Bajnoki cím és az Örökös Tiszteletbeli elnöki státusz beemelése az alapszabályzatba.
Az elnök és az alelnök aláírási jogát célzó módosítási javaslatot nem fogadta el a tagság, ezt egy javaslattal visszaküldték a jogi képviseletünket ellátó ügyvédnek. Ez egyben azt is jelenti, hogy hamarosan egy rendkívüli közgyűlést kell tartanunk, hogy ezt a módosítást ismét megvitathassa a tagság.
Az elfogadott program a Szövetség/Szakmai anyagok menüpont alatt érhető el.

Share this post