Szenior ranglista verseny eredményei

A szombaton a szegedi Relaxo Sportközpontban megrendezett szenior ranglista verseny beszámolója és eredményei a következő:

Kohlrusz Balázs beszámolója:

Hétvégén Szeged a Relaxo Sportcentrumban rendezték meg a Szenior ranglista versenyt. A három korosztályba 20 nevezés érkezett. A szervezők pogácsákkal és sültes tálakkal kedveskedtek a játékosoknak.

Az 55+ kategóriában öt játékos körmérkőzéseket játszottak, ahol a következő eredmény született:
5. Nógrády Norbert, 4. Füzes Sándor, 3. Soós István, 2. Sódar László, 1. Eperjesi László lett. Emeljük kalapunkat Sódar László (63) és Füzes Sándor (60) előtt, akik mindketten 15 szettet játszottak le a nap folyamán!

A 45+ korosztályban a két kategóriába is nevező Kozma János játszotta a bronz meccset Pogány Péter ellen. Jani koncentráltabb volt, övé lett a bronz.
Szintén két kategóriában is indult Rabi Illés, aki döntőig menetelt, de Nagy Péter Bálintot nem tudta megállítani, Illés ezüst, Nagy Peti pedig aranyérmet szerzett.

A 35+ kategóriában, Kozma Jani szintén bronz meccset játszott, itt Országh Petivel került szembe, akivel egy nagyon izgalmas 5 szettes mérkőzést játszott, végül Kozma megszerezte második bronzérmét.

A döntőbe itt is bejutott Rabi Illés, de a nap folyamán megállíthatatlan Szabóky Mártonnal azonban nem bírt. Szaboky 1., Rabi 2., Kozma 3., Országh 4. hely

Gratulálunk minden helyezettnek, köszönjük hogy eljöttetek!

Share this post