EB U19 második nap

A képhez tartozó alt jellemző üres; image3-1024x768.jpeg a fájlnév

Bizakodva vágtunk neki a második napnak. Nézzük időrendben:

Hannah kezdett 11.30-kor, Kara Lincou ellen. Láttam rajta, hogy még mindig nagyon izgul, ez az első szetten meg is látszott, 9-11 oda. Ezután sokat javult a játékunk, főleg az alapjáték, sikerült is fordítani 3-1-re.

Barna folytatta a sort, 13.00-ás kezdéssel a center pályán. Sokan követtétek, ezúton is köszönjük! Egyelőre még erősebb izraeli fiútól kapott ki 0-3-ra, de rendkívül nagyot küzdve! Ráadásul látszott, hogy próbálja betartani, amit megbeszéltünk.

A következő mérkőzése mindhárom fiatalnak egy időpontban volt, 17.30-kor. Mivel osztódni (még) nem tudok, úgy beszéltük meg, hogy Hannah meccsét fogom nézni, Nóri pedig Martinét.

Martin a mérkőzése végére kezdte ledobni a stresszt, az a szett 10-12 lett rögtön. A végeredmény 0-3, de nem csüggedünk, tanulunk belőle.

Barnit sajnos most nem láttuk, de azt mondta, hogy ő úgy érezte jól ment neki a játék. 3-0 ide!

Hannah a négybe jutásért játszott, szintén a centeren. A spanyol Noa Romero ellen, akit jól ismerünk. Hannah jobban játszott, mint az előző meccsein, reméljük, ezt a tendenciát fogjuk folytatni, és akkor nem lesz nagy baj.:) Amint tudtunk pontosabb alapjátékot játszani, átvettük az irányítást és a tempót, jöttek is a pontok. Végül 3-0 (11-8,13-11,12-10) Hannah-nak.

Nincs megállás, teljes erőből megyünk tovább, kell a szurkolás!

Kohlrusz Balázs beszámolója

Share this post