Budapest Squash Akadémia

A Budapest Squash Akadémia egyesületet Weiner István vezetőedző alapította 2011-ben. Edzéseinket a Sport 11. Sport – és Rendezvényközpontban tartjuk a 11. kerületben.

EDZÉSEK
Edzéseinket hétköznaponként délután 3 órától 5 óráig tartjuk. Mivel több pályán folynak az edzések, ezért tudásszinteknek megfelelően tudjuk kialakítani az edzéseket. Hozzánk bármikor lehet csatlakozni, idényközben is tudunk teljesen kezdő játékosokkal foglalkozni. Amennyiben igény merül fel, délután 5 órától is fogunk edzéseket tartani. Részt lehet venni 1 vagy 2 órás edzésen heti kettő, három vagy akár több alkalommal is egy héten.
Az edzéseket négy szinten tervezzük meg: kezdő játékosok, hobbi játékosok, versenyzők és válogatott játékosok. Ezzel együtt nálunk nem kötelező versenyezni, mindenkit szeretettel várunk! Az edzésekhez kezdetben biztosítunk ütőt, labdát, védőszemüveget, így a szülőknek nem kell rögtön az elején nagy kiadásokkal számolniuk.
Az edzéseinket volt utánpótlás válogatott és masters játékosok segítik. Az erőnléti és rehabilitációs foglalkozásokat is a Sport 11 Squash központban tartjuk.


INFORMÁCIÓ
Weiner István vezetőedző
Telefon: +36 30 964 9870
Facebook: www.facebook.com/squashakademia
E-mail: squashakademia@gmail.com

Share this post