2015-ös Európa Bajnoki szereplések

Már csaknem teljesen véglegessé vált a válogatottak Európa Bajnoki szereplése. Idén minden korcsoport részt vesz a versenyen, az U 17-es csapat saját kérésére és saját szervezésében utazik. A többi csapat az elnökség korábbi döntésének megfelelően az elért eredmények figyelembe vételével fog hozzájárulni a költségekhez. Ha a csapat dobogós helyen végez, akkor teljes költségtérítés mellett vehetett részt a versenyen. Amennyiben a csapat 4-8 helyek egyikén végez, akkor a szövetség fizeti a nevezési díjat és a csomagdíjat. Abban az esetben, ha a csapat a 9. vagy magasabb helyezési számmal zárja a versenyt, akkor csak a nevezési díjak fizetését vállalja magára a szövetség. Ez a feltételrendszer igaz Farkas Balázs egyéni U 19-es szereplésére is. Reménykedünk a sikerekben, talán majd a költségvetésünk is elbírja.

A csapatok:
U 15:
Dévald Péter, Dévald Tamás, Kamocsai Bendegúz, Laskai Vanda, Szabó Mercédesz.

U 17:
Pocsai Ákos, Cseke Ádám, Lantos Olivér, Szerencsés Debóra, Róth Eszter
Mindkét verseny 2015. május 14-17 között kerül megrendezésre Portugáliában, Liszabonban. A csapatok vezetője Török András.

U 19:
Farkas Balázs, Konecsni Kristóf, Konfár Tamás, Polgár Luca, Nagy Sára
A verseny 2015. április 2-5 között kerül megrendezésre a Cseh Köztársaságban, Prágában. A csapat kíséróje Farkas János.

Női és férfi válogatottunk végleges összeállítása néhány napon belül várható.
A verseny 2015. április 29-május 02 között Herningben (Dánia) kerül megrendezésre, a csapatok vezetői László Imre és Krajcsák Márk.

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük