C kategória a Viaduktban

Április 30-án mindösszesen 11 nevezővel vette kezdetét a C-kategóriás verseny. Minden rendben ment, nem volt se összetűzés, se vitatott ítélet. Rendben zajlott minden. A nap legizgalmasabb mérkőzése az egyik elődöntő volt, ahol Szűcs László Mikó Márton ellen 0:2-es hátrányból az igazi mentális rutinnal állt fel és nyerte meg a mérkőzést, ezzel a döntőbe jutva, ahol Pásztor Gergely volt az ellenfele.
Felső ágon Pásztor Gergely jutott a döntőbe, az elődöntőbe Vidra Aladár ellen 3:2-re nyerve. Ugyan szorított helyzetek nem alakultak ki, jó meccs volt. A bronzmeccsen Vidra Aladár bizonyult jobbnak Mikó Mártonnál, aki az előző mérkőzéséből adódóan teljesen elfáradt, így Aladár 3:0 arányban nyert.
Később a döntőt a verseny két legrutinosabb játékosa játszotta, melyből Pásztor Gergely került ki győztesnek Szűcs Lászlót legyőzve, aki szintén nagyon fáradtnak tűnt az elődöntője után.
Ami sajnálatos, hogy az eredményhirdetésen Vidra Aladár, aki dobogós helyet ért el, nem jelent már meg, korábban távozott.
Bencsik Balázs beszámolója

Share this post