Lezárult az Országos Csapatbajnokság

A hét végével lezárultak a 2015-2016. évi Országos Csapatbajnokság osztályozó mérkőzései.
Az I-II osztály sorsát eldöntő mérkőzésre nem került sor, mert a vendégcsapat nem tudott részt venni a találkozón, így az Öntöde-ZEUS SE I-es csapata játék nélkül került fel az I. osztályba.
A II-III osztály mérkőzései mindkét esetben a feltörő csapat győzelmével zárult. A Black Knight-BLE II. és az Öntöde-ZEUS SE II-es csapata a következő szezont a III. osztályban folytathatja. A Top Challenge SE III. és a Squashberek SE csapata egy osztályt lépett előre, és a II. osztályban bizonyíthat a jövőben.
A III-IV osztály helyeit eldöntő mérkőzéseken mindkét felsőbb osztályban játszó csapat megvédte besorolását. A Gekko Se II-es és a Mega SE I-es csapata is marad a III. osztályban. A Totem SE I-es és a PSA-Griff SE IV-es csapatának sem sikerült egy osztállyal feljebb kerülnie. A csapatok ennek megfelelően kerülnek végső besorolásra. Ha a következő szezonra beérkező nevezésekben nem lesz változás, akkor ennek megfelelően kerülnek besorolásra. Amennyiben lesz olyan csapat, amelyik nem nevez a következő szezonban, ez a besorolás még módosulhat.
Részletek a Versenynaptárban.

Share this post