A 2022/23 szezon utolsó összevont ranglistaversenye

Szombaton és vasárnap a City Squash Clubban került megrendezésre a 4. Összevont Ranglistaverseny. A versenyről Böhm Gabriella beszámolója:

“Szombaton az A-, és a C-kategória lépett pályára. Tóth Miklós életében először megnyerte az A kategóriát, Konfár Tamás 3. lett. Szabóky Mártonnak nem sok hiányzott a legjobb 4 közé jutáshoz, 4 meccslabdája volt Kispéter Ádám ellen. Nagy csatát hozott Szebeni Péter és Rózsa Barnabás meccse is a 4 közé jutásért, de most Peti volt pontosabb. A döntőben Tóth Miki és Szebeni Peti egy nagyon hajtós, látványos meccset játszott, de ezen a napon Mikit nem lehetett megverni, minden labdát elért és végig bírta kondival.

A C-kategóriában a junior Komlódi Regő győzött, sajnos a döntőben ellenfele Lázár Béla sérülést szenvedett, reméljük nem komoly és hamar rendbe jön. A dobogóra a nap egyetlen női indulója Nagy Sára állhatott még fel.

Vasárnap a B-, és D-kategóriával folytatódott a verseny nagyobb létszámmal és szintén egy hölggyel Kiss-Máté Csengével, aki már az első kanyarban nagyon színvonalas mérkőzésen legyőzte Kiss-Mihály Istvánt majd Tóth Pétert. Kovács Zsolt állította meg a menetelését, aki az elődöntőben Füredi Péter ellen kisebb sérülést szenvedett. A másik ágon 4 közé jutásért Tamásy Ábel 3/2-re győzött Juhász Áron ellen, majd 3/2-re kikapott Kozma Andristól.

A döntőben Kozma András ellen Füredi Péter nem talált fogást 3/0 lett az eredmény, de minden szett szoros volt.

A D-kategóriában meglepetésre az első ranglista versenyén elinduló Bedő Ádám lett a győztes. Gáti András nagyot küzdött, már az elődöntőben fordított Kökény Gábor ellen (3/2), de a döntőre már elfogyott az energiája. A bronzéremért folyó küzdelemben Kökény Gábor győzött Kosztolányi Dániel ellen 3/1-re.

Vasárnap a folyamatban lévő bíróképzésen részt vevők kaptak lehetőséget és Tóth Béla főbíró irányítás mellett gyakorolták a bíráskodást.

Mindkét napon a 2-es pályánkat online is lehetett követni. A felvétel visszanézhető a City Squash Club YouTube csatornáján. https://www.youtube.com/results…

Gratulálunk a helyezetteknek!

“A” kategória
“C” kategória
“B” kategória
“D” kategória
Share this post