Évzáró összevont verseny az RSC-ben

A hét végén a szezon harmadik összevont versenye zajlott a Rózsadomb Squash Clubban. A kétnapos versenyre 85 nevezés érkezett be, sajnos két játékos nem tudott játékra jelentkezni. Ez volt a szezon utolsó hivatalos versenye, ami jó évzárásnak bizonyult.
Szombaton a D ás B kategóriás játékosok léptek pályára. Mindkét kategóriában 18 nevezés érkezett. A nap folyam sok 3:2-es mérkőzés zajlott, ezáltal kicsit később végeztünk a tervezettnél. A D kategóriában 3. helyezést ért el Burmeister Réka, 2. lett Hurme Zakariás, a győztes pedig Tony Gay lett. Tony első versenye volt ez Magyarországon és rögtön egy tornagyőzelemmel nyitott.
B kategóriában a harmadik Tóth Miklós, második Juhász Áron, az első pedig Kamocsai Bendegúz lett. Bendegúznak ez ebben a szezonban már a harmadik B-s győzelme volt.
Vasárnap C kategóriával kezdtünk, majd az A kategória játékosai illetve a hölgyek is pályára léptek. A női versenyben 3. helyen végzett Szombati Edina, 2. Csókási Gabi, a győztes pedig Kiss-Máté Csenge lett. Az összevont versenyek döntőit eddig is ők játszották, összesítésben 2:1-re Csenge vezet.
C kategóriában 3. helyezett Janzer György, 2. Rózsa Barnabás az 1. pedig Szilvássy Levente lett.
Az A kategória esetében Farkas Balázs külföldi versenye miatt visszalépett. 3. helyezett Szabóky  Márton, a 2. Makra Roland, az 1. pedig élete első A-s versenyét megnyerő Boros Dávid lett.
A kilátogató közönség mindkét nap látványos és izgalmas mérkőzéseket láthatott.
Részletes eredmények a Versenynaptárban, a ranglisták pedig már frissítve lettek.

Share this post