CITY SQUASH CLUB

SQUASHOLJ A TANULÁS MELLETT

A City Squash Club Se 2024 szeptemberétől folytatja a 2020-ban megújított utánpótlás nevelési programját.

Értékes junior squash közösségünket szeretnénk folyamatosan bővíteni. Cél, hogy a diákok tanuljanak meg jól squasholni, szerezzenek koruknak  megfelelő erőnlétet,  igyekezzenek az iskolában is minél jobban teljesíteni, legyenek értékes tagjai a közösségnek, viselkedjenek sportszerűen és intelligensen, minél több személyes kapcsolatot tudjanak létesíteni és legyenek céljaik a jövőjükről. Tanuljanak meg küzdeni, becsületesen győzni vagy emelt fővel veszíteni. A programban részt vevő tehetségesebb játékosokat leigazoljuk, bevonjuk a magyarországi versenyrendszerbe és igyekszünk minél több sikeres szerepléshez juttatni őket.
A program vezetője, arca Püski Lénárd, jelenleg junior szövetségi kapitány, nyolcszoros junior magyar bajnok, felnőtt OB 2. helyezett, az amerikai St. Lawrence Egyetemen szerzett diplomát squash ösztöndíjjal. Csapatával 3. lett az amerikai egyetemi bajnokságban és egyéniben All American címet szerzett. Minden szempontból felnézhetnek rá a fiatalok, példaképnek tekinthetik. Lénárdot Hornyák Péter squash edző egészíti ki, akinek már sok éves tapasztalata van az utánpótlásképzésben, de besegítenek a City Squash Club squash, fitness és TRX edzői is. (fotó nyári tábor 2024)

Az edzések 2024. szeptember 2-től, hétfőn és szerdán  15-17-ig folytatódnak, a résztvevőket beosztjuk squash tudás és kor szerint. Kezdetben heti 2 alkalommal van edzés, majd azoknak, akik nyitottak a versenyzésre, kibővítjük heti 3 vagy 4 alkalomra és egyéni oktatásban is részesülhetnek.

Jelentkezés augusztustól Böhm Gabriella clubvezetőnél a 20/9831444-es mobilszámon vagy e-mailen:

squashtech@t-online.hu

A heti 2 alkalom díja: 20.000.-Ft/hó
Helyszín: City Squash Club & City Gym
1022. Budapest, Marczibányi tér 13.
www.squashtech.hu