Nissan Masters záró forduló

Múlt szombaton Egerben zárult a Nissan Masters Ranglistaverseny sorozat, amelyre rekordszámú, 59 nevezés érkezett.

A versenyről Divéky Anna beszámolóját olvashatjátok:

“Férfi B-kategória: Kilencen jelentkeztek, három fős csoportokban játszották le a mérkőzéseket. Minden mérkőzést kijátszottak, a végső helyezések a csoport elsők között dőlt el.

Végeredmény: 1. Markó György; 2. Kovács László Krisztián; 3. Andó Botond

Női kategória: A csoportmérkőzéseken Fábián Móni jól és eredményesen játszott, így csoport első lett, az elődöntőben azonban Babos Piroskát nem tudtam megfogni. A másik ágon Kékesi Zsuzsi Ferencz Krisztinát győzte le, így a döntő Piroska és Zsuzsi között zajlott, ahol utóbbi stabil játékkal győzedelmeskedett. A harmadik helyet Kriszti szerezte meg Móni előtt.

Végeredmény:

1. Kékesi Zsuzsanna

2. Babos Piroska

3. Ferencz Krisztina

Férfi 55+ kategória: Csoportmérkőzéseket játszottak a jelentkezők. Az idősebb játékosok is kijátszottak minden helyet és élvezetes mérkőzéseket láthattunk. A három csoportelső helyezettje játszott az érmekért.

Végeredmény:

1. Baksai Lajos

2. Labovszky Ferenc

3. Tóth Ferenc

Férfi 45+ kategória: A legnépesebb mezőny jelentkezett ebben a kategóriában. Izgalmas és jó mérkőzéseket láttunk egész nap. (Király Zsolt betegség miatt nem tudott elindulni.) A döntő mérkőzése izgalmakban és látványos labdamenetekben bővelkedett.

Végeredmény:

1. Rabi Illés

2. Bartek Bálint

3. Polczer Rajmund

Férfi 35+ kategória: A 45+ kategóriából többen is indultak a fiatalabbak között is. Ez a menetelés Polczer Rajmundnak sikerült a legjobban, aki Pásztor Geri – főtábla első kör – legyőzése után ebben a kategóriában is 3.helyen végzett. A döntőben Szabóky Marci – Makra Rolanddal játszott és gyors, hatékony játékkal 3-0-ra nyerte meg a mérkőzést.

Végeredmény:

1. Szabóky Márton

2. Makra Roland

3. Polczer Rajmund

A dobogósok a Besenyei Borház termékeit és a Nissan ajándékát vehették át az érmek és kupák mellett.

A hétvége jó felkészülés volt az április 21-23 közötti Hungarian Masters Open nemzetközi versenyre, melyet Budapesten rendeznek a City Squash Clubban. Az indulókkal ott találkozunk, a többi játékossal májusban az Országos Bajnokságon.”

Köszönjük a Grand Automotive Kft támogatását, nélkülük nem sikerülne minden versenyünket ilyen magas színvonalon megrendezni!

Gratulálunk a játékosoknak!

Share this post