Ranglista információk & SquashLevels

Kedves Játékosok!

Bizonyára tapasztaltátok, hogy a verseny.squash.hu időnként nem megfelelően működik. Ez nem egy ma kezdődött probléma, a rendszer elavult és sok háttértárból dolgozik, az adatok sokszor összeakadnak és téves információkat jelenítenek meg.

A helyzet valós és hosszútávú megoldása egy új rendszer bevezetése, ehhez el is kezdődött az egyeztetés a SquashLevels-szel, ami egy néhány hónapos tesztidőszakkal indul.

Közleményünk ezzel kapcsolatban:

Kedves igazolt squash játékosok!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség adatmegosztási megállapodást kötött a SquashLevels.com nemzetközi ranglista-fejlesztő céggel. A SquashLevels.com egy több, mint 30 országban használt, egységes, nemzetközi ranglista-szoftver. A megállapodás célja, hogy a Szövetség rövid tesztelést követően ki tudja értékelni a kapott eredményeket, es ennek fényében mérlegelni tudja az áttérés lehetőséget. Ezen megállapodás értelmében a Szövetség az alábbi személyes adatokat osztja meg 3 hónapos időtartamra. Ezeket az adatokat a SquashLevels.com csapata a hatályos GDPR szabványok értelmében tárolja és szoftver teszt-környezetben felhasználja, azokat harmadik fél részére nem továbbítja.

Megosztott adatok:

– Név

– Születési dátum

– Versenyengedély szám

– Meccs eredmények (pont, szett, meccs; dátum; helyszín és ellenfél neve)

Amennyiben bármilyen kérdésetek merülne fel, kérem keressétek Bary Gábort (bary.gabor@squash.hu).

Share this post