Egri Squash SE

Eger a junior utánpótlás egyik fellegvára

SquashTanoda / TalentumKids programok kisiskolásoknak

Az Egri Squash Se immár tíz éve végzi utánpótlás nevelési programját. A junior squash közösségünket szeretnénk tovább bővíteni 2024 szeptemberétől is.

Társadalmi szükséglet a fiatalok nevelése, aktivizálása, megmozgatása, egészségük megóvása. Szeretnénk junior programjainkkal aktívan hozzájárulni az egészséges sportos szemléletmód kialakításához. Társadalmi hatásunk, hogy egyre több kisiskolás fiatallal ismertetjük meg a játékos mozgás örömét, a közösségi és sport élményeket és általuk még a szülőket is igyekszünk megmozgatni. Junior „Talentum” sportolóink pozitív példával szolgálhatnak a többi fiatal számára is. Iskolákban kitelepülve TalentumKids tehetségkutató programunkkal is több fiatalt mozgatunk be évről-évre.

A programban a kezdő-, fejlődő fiatalok nevelő edzője Divéky Anna, aki a 14. szeres magyar bajnok Krajcsák Márk nevelő edzője is volt.

Az edzések 2024. szeptember 2-től, kedden/szerdán és csütörtök/pénteken 16-18-ig folytatódnak, valamint a vasárnap 9-11 között várunk mindenkit a Squash Tanoda programjainkon, a résztvevőket beosztjuk squash tudás és kor szerint. Kezdetben heti 2 alkalommal van edzés, majd azoknak, akik nyitottak a versenyzésre, kibővítjük heti 3 vagy 4 alkalomra és egyéni oktatásban is részesülhetnek Divéky Annánál és az egri junior versenyzőket menedzselő Gulyás Istvánnál is.

Jelentkezés augusztustól Divéky Anna nevelő edzőnél a +36707775337-es mobilszámon vagy e-mailen: egrisquashsportegyesulet@gmail.com
A heti 2 alkalom díja: 20.000.-Ft/hó
Helyszín: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Leányka Sportcentrum,
3300 Eger, Leányka u 4/b.
facebook.com/egrisquashse

Share this post