Spanish Junior Open és edzőtábor

Öt játékosunk vett részt a Spanish Junior Openen, majd azt követően egy nemzetközi edzőtáborban.

Az ő beszámolóikat olvashatjátok.

Németh Balázs (kísérő edző)

“A srácok a négynapos versenyt követően nemzetközi sporttáborban vettek részt. A tábor résztvevőit (kb. 30 fő) 2 nagyobb, illetve négy kisebb csoportba osztották, ahol minden csoportnak külön feladatai voltak. Irányított játék, fizikális edzés, nyújtó gyakorlatok voltak, majd a nap végén vérre menő játék, ami a következő napi csoport beosztást határozta meg. Kemény tempót diktáltak egymásnak, folyamatosan versenyben voltak.”

Czakó Vince: “A versenyen jól éreztem magam, a teljesítményemmel is meg vagyok elégedve, sikerült győzelemmel kezdeni az szezont. Az edzőtábor nagyon szervezett volt, az edzésekben az tetszett a legjobban, hogy sok képzett játékos volt és mindig hajtani kellett a győzelemért.”

Gulyás Attila: “A versenyen jó sorsolást kaptam, de sajnos az első meccsemen meghúzódott a lábam, ezért fel kellett adnom a következő meccseimet. Az edzőtáborban a pályán vissza kellett fognom magam, pályán kívül viszont mindent beleadtam az edzésekbe.”

Kárai Botond: “A versenyen 10. helyezést sikerült elérnem, a játékommal nagyjából elégedett vagyok. A tábor nagyszerűen sikerült, Marc Lopez és csapata nagyon kitettek magukért”

Németh Nándi: “A versenyen csak a 6. helyet értem el, így kicsit csalódott vagyok. Az edzőtábor viszont nagyon jól sikerült, úgy érzem, kimaxoltam az összes edzést.”

Vida Benjamin: “A versenyen sajnos nem úgy teljesítettem, ahogy szerettem volna, megsérültem egy 5-szettes meccsen. Az edzőtáborban már jól tudtam teljesíteni a feladatokat.”

Gratulálunk a srácoknak és külön köszönet Németh Balázsnak és Szente Krisztinek a szervezésért!

Share this post