Masters ranglistaverseny RSC

Október 19-én a budapesti Rózsadomb Centerben léptek pályára a 35 év feletti hölgyek és urak, akik az ország minden területéről érkeztek a viadalra. Köszönjük szépen Lőrinczi Balázs klubvezetőnek és az RC minden munkatársának a vendéglátást. Balázs beszámolója:

“A Női 35+, a +35 férfi és a +55 férfi kategóriák kerültek megrendezésre, aminek az érdekessége, hogy a +35 férfi nevezői kevesen voltak ezért a +45 játékosait besorolták hozzájuk. A játékosokat a Regenera italforgalmazó cég jóvoltából megajándékozhattuk frissítőkkel, a nap fénypontja (a játék mellett természetesen) a tombola volt, ahol Ashaway húrokat, Eyerackets grippeket és fődíjként 2 db szabadon választható Black Knight squash ütőt nyerhettek a résztvevők a Rózsadomb Squash Club felajánlásával.

A hölgyekről: A mezőnyük annyira szoros volt, hogy a csoport mérkőzés utolsó meccsének utolsó pontjánál született meg a teljes mezőny végeredménye. 3/2-es körbeverések és nagyon hosszú izgalmas mérkőzések zajlottak itt.

Végeredmény:

🥇Szlatkovszky Zita

🥈Fábián Mónika Edina

🥉Divéky Anna

A +35-ös fiúknál is jó meccsek voltak, de nem volt meglepetés. Fiatalabb korosztály elvitte az érmeket.

Végeredmény:

🥇Szabóky Márton

🥈Bary Gábor

🥉Lóczy Attila

A +55-ös srácoknál szintén az ismerős arcok léphettek a dobogóra, de harmadik helyért folyó mérkőzés Pavlovszky Albert és Nagyiványi Gyuri között kiemelkedően izgalmas volt. Gyuri 0:2-es állásról fordította meg a meccset amivel megszerezte a dobogó harmadik fokàt.

Végeredmény:

🥇Nagy Péter Bálint

🥈Bottyán István

🥉Nagyiványi György

Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük Horváth Istvánnak a profi munkát!”

Share this post