A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöksége pályázatot ír ki utánpótlás szövetségi kapitány munkakör betöltésére. A kiírás letölthető innen.

A megbízás időtartama és formája:

Határozatlan idejű: 2022. szeptember 01-től, munkaszerződéses, kötetlen munkaidőben.

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

A pályázatot elektronikus levélben várjuk a fotitkar@squash.hu címre, 2022. augusztus 15-ig.

A képhez tartozó alt jellemző üres; dobogo.jpg a fájlnév

A Szeged Squash SE I. csapata visszalépett az I. osztályban való szerepléstől, így a 10 helyen végzett. A csapat a II. osztályban folytatja a következő szezonban.
A 9. helyen végzett Top Challenge I. csapata osztályozót játszik a II. osztály 2. helyén végzett Gekko SE I. csapatával.
A 8. helyen végzett Anico Készházak-ESSE I. csapata osztályozót játszik a II. osztály 3. helyén végzett Golden Ball SE csapatával.
A II. osztályt megnyerő Colosseum-Luxus SE feljut az I. osztályba.

A II. osztályban a 10. helyen végzett a F.I.T.S.C. csapata, aki így kiesett és a III. osztályban folytatja.
A 9. helyen végzett Gekko SE II.csapata osztályozót játszik a III. osztály 2. helyén végzett Top Challenge II. csapatával.
A 8. helyen végzett Go Ahead SC SE II. csapata osztályozót játszik a III. osztály 3. helyén végzett Pécsi Fallabda SE csapatával.
A III. osztály győztes csapata, a BestofFive SE feljutott a II. osztályba.

Az Egri SSE-Miskolc Team visszalépett a III. osztályban való szerepléstől, így a 10 helyen végzett. A csapat a IV. osztályban folytatja a következő szezonban.
A 9. helyen végzett Egri SSE-BaluTurboTeam osztályozót játszik a IV. osztály 2. helyén végzett Öntöde SE. csapatával.
A 8. helyen végzett Szegedi-Tisza Squash SE II. csapata osztályozót játszik a IV. osztály 3. helyén végzett Alba-Török SE. csapatával.
A IV. osztály győztes csapata, a Pro Squash Akadémia SE III. feljutott a III. osztályba.

Az osztályozók lejátszásánál minden esetben az alsóbb osztályos csapat a pályaválasztó. A mérkőzések lejátszásának legutolsó határideje 2022.07.31., az érintett csapatok megegyezéssel döntik el a találkozók időpontját. Ha ez az egyeztetés nem jár sikerrel, akkor Július 30. szombat 10:00 kezdéssel kell a mérkőzést lejátszani.

A csapatbajnokság eredmények elérhetőek a versenynaptárban, a megszerzett ranglista pontok a héten kerülnek jóváírásra.

Kíváncsi vagy, hogy edzenek a TOP PSA játékosok? Megnéznél tőlük egy éles meccset is? Akkor itt a lehetőség, ugyanis Raphael Kandra világranglista TOP20-as játékos az utolsó CSB forduló után Magyarországon marad, és bemutató mérkőzést játszik ötszörös magyar bajnokunkkal, Farkas Balázzsal!

A helyszín a City Squash Club & City Gym

Minden információt megtaláltok a plakáton!https://www.facebook.com/citysquashclub/posts/520571363097314

A holnapi CSB fordulóra az I. osztályban két csapat is bejelentette visszalépését. A Csé-Team és a Szeged Squash SE nem fog pályára lépni, emiatt az I. osztály IDŐRENDJE MÓDOSULT! A frissített időrendet itt találjátok: http://verseny.squash.hu/…/orszagos-csapatbajnoksag-i…

A II. osztályban a Golden Ball SE csapata nemrég külön szövetségi engedélyre lejátszotta a III. fordulós meccseit, emiatt ők sem lesznek jelen a holnapi meccsnapon. Így a II. osztály időrendje is módosult, a végleges táblát itt találjátok: http://verseny.squash.hu/…/orszagos-csapatbajnoksag-ii…

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a változás minden csapatot érinthet, így mindenképp nézzétek meg az új időrendeket! Sok siker kívánunk a csapatoknak!