Szombaton a juniorok Szegeden, a szeniorok pedig Százhalombattán küzdenek az érmekért, kupákért. A versenyek sorsolása és időrendje elkészült, megtekinthető a Versenynaptárban. Minden nevezőnek eredményes versenyzést kívánunk! Kérjük, hogy a klub és a szövetségi Covid protokollra kiemelten figyeljen minden résztvevő!

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöksége pályázatot ír ki főtitkári munkakör ellátására

A megbízás időtartama és formája:

Határozatlan idejű: 2022. január 01-től napi 8 órás, munkaszerződéses, rugalmas munkaidőben.

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

A pályázat benyújtása elektronikus levélben a sule.gabor@squash.hu címre, 2021. december 6-ig.

A pályázat teljes szövege elérhető: http://squash.hu/hatarozatok/palyazati-kiiras-fotitkari-munkakorre-1

2021. december 4-én a fiatalok és a szeniorok Mikulás versenyen vesznek részt. A juniorok Szegeden a Squash Clubban, az idősebbek pedig Százhalombattán az Omega Sportcentrumban mérkőznek meg. Mind a kettő versenyre a nevezési határidő 2021. december 1. (szerda) éjfél. A junior versenyre online és a nevezesu@squash.hu címen, a szeniorok pedig a nevezes@squash.hu e-mail címen nevezhetnek. A versenyek sorsolása és időrendje a csütörtöki napon tekinthető meg. Minden résztvevőnek jó játékot és sok Mikulás ajándékot kívánunk!

A 2021/2022. évi versenyszezonban ismét meghirdetésre került a Szenior Csapatbajnokság, amely két fordulóból áll. A nevezési határidő 2021. november 30., a nevezési lapokat a squashiroda@squash.hu címre kérjük megküldeni. A szenior CSB 1. fordulója a százhalombattai Omega Sportcentrumban 2021. december 18-án, a 2. forduló 2022.március 12-én kerül megrendezésre. A csapatok négy főből, három férfi (egy +35, egy +45, egy +55) és egy női szenior játékosból állnak. A CSB-vel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók a következő linken: http://squash.hu/szabalyzatok/Senior_CSB_szabalyzat_2021-1

Szombaton a City Squash Club rendezte meg a 2. junior ranglista és fejlődő versenyt, ahol összesen 72 gyermek ütötte a labdát és gyűjtötte a pontokat. A verseny beszámolóját Böhm Gabriellának köszönjük:

35 fejlődő és 37 ranglistás résztvevővel az utóbbi idők legnépesebb utánpótlás országos versenyét rendezhettük szombaton a Marczibányi téren. A City Squash Clubból 18 fiatal lépett pályára, melyből 12 fő először indult utánpótlás versenyen.
A nap 9.30-kor színvonalas légtorna bemutatóval kezdődött, 2 remek produkciót láthattunk a nálunk készülő Szíriusz légtorna csapattól.

A délelőtt folyamán 35 fejlődő fiatal mérkőzött egymással 2 leány és 3 fiú kategóriában. Ők 15 pontig tartó szetteket játszottak egymással és a végén mindenki érem díjazásban részesült. A fejlődő fiatalok megismerkedhettek a versenyzés izgalmával és reméljük kedvet kaptak a további munkához, hogy még jobbak, eredményesek legyenek. Köszönet az összes magyar fallabda edzőnek, akik felvállalják, hogy foglalkoznak a fiatalokkal, reméljük egyre több klub segíti majd az edzők erőfeszítéseit. Ha minden magyar squash klubban csak 1 lelkes utánpótlás edző dolgozna, hol tarthatnánk!

Déltől indítottuk a ranglista versenyt 3 leány és 4 fiú kategóriában. A lányoknál a papírforma érvényesült. 11 leány küzdött az érmekért, ebből öten hazai pályán játszhattak. 
U13: 1. Gubik Jázmin Squashberek, 2. Hornyák Tamara CSC
U15: 1. Zsoldos Lili PSA, 2. Tömösközi Janka Eger, 3. Bongár Bíborka CSC
U17: 1. Juhász Nóra Squashberek, 2. Dalos Réka CSC, 3. Sebestyén Fanni BSA

A fiúk minden korosztályban igen színvonalas meccseket játszottak. Örömteli, hogy néhány év kihagyás után a szombathelyi Rózsa Viktor is visszatért a sportághoz és rögtön meg is nyerte az U17-es kategóriát. A nap meccsének az U19-es elődöntőt mondanám, Mannheim Martin 1/2 -ről fordított a három évvel fiatalabb soproni Sáli Barnabás ellen. Mindketten remek játékkal örvendeztették meg a jelen lévőket.
Simon Dániel utolsó junior versenyén vett részt, győzelemmel fejezte be az utánpótlás korosztályt. Tortával búcsúztattuk.
U13: 1. Sebestyén Dániel BSA, 2. Lőrinczi Ákos BLE, 3. Sáli Máté Sopron
U15: 1. Czakó Vince BLE, 2. Kárai Botond BLE, 3. Németh Nándor PSA
U17: Rózsa Viktor Öntöde, 2. Szabolcsi Márk BLE, 3. Makra Máté BSA
U19: Simon Dániel CSC, 2. Mannheim Martin GASC, 3. Sáli Barnabás Sopron  A büfében nagy sikere volt a facsart naracslének, nutellás palacsintának, zserbónak, senki nem maradt éhen.
Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek, sérülés szerencsére nem történt, mindenki nagyon sportszerűen viselkedett, igazán kellemes napot töltöttünk együtt. Gratulálok minden indulónak! Csak így tovább magyar juniorok! 
Részletes eredmények hétfőtől a Versenynaptárban!