XXXVI. Felnőtt Egyéni OB sorsolás és a selejtező HELYSZÍNÉNEK VÁLTOZÁSA!

A 2024-es Országos Bajnokság élő sorsolása május 28-án megtörtént, visszanézhető a MF(S)Sz Facebook oldalán. Mind a három tábla: Női főtábla, Férfi selejtező és Férfi főtábla táblázatos formában elérhető a Versenynaptárban. A játékosoknak két mérkőzés garantált.

Nem kerül minden hely kijátszásra, a második vesztes meccsig tart a verseny a női és a férfi főtáblán. A selejtezőben a legjobb nyolcba jutott nyolc játékos szerez kvalifikációt a június 8-9-ig főtáblára.

A selejtező helyszíne módosításra került a City Squash Club tetőszerkezeti problémája miatt, a selejtező új helyszíne:

Omega Sportcentrum
2440 Százhalombatta, Erőmű út 14.

google maps

Az időpont változatlan: 2024. 06. 01. szombat. Időrend 05.29. szerdán a Versenynaptárba kerül feltöltésre. A helyszín módosítása a Szövetség honlapján, social media felületein publikálásra került, valamint az érintett játékosok emailben is kapnak értesítést.

Amennyiben a City Squash Club orvosolni tudja a helyzetet, a június 8-9-i főtábla helyszíne marad a Marczibányi tér, ez e hét végéig kiderül. Ellenkező esetben a főtábla mérkőzései is az Omega Sportcentrumban lesznek, erről június 1-ig a Szövetség honlapján és social media felületein tájékoztatást adunk, ahogy emailben is megkapják az érintett játékosok az információt.

Share this post