PSA Budapest Open első két nap

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, teniszező emberek és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, teniszezés és szöveg

Túl vagyunk a PSA Budapest Open első két napján, mindkét nap 8-8 mérkőzéssel. A részletes eredményeket a PSA hivatalos weboldalán találjátok itt. Vasárnap két szabadkártyás honfitársunktól, Takács Benedektől és Sáli Barnitól, hétfőn a harmadik kiemelt Farkas Balázstól búcsúztunk. Beni szettet vett Elshafeitől, Balunak meccslabdája is volt Evans ellen, a továbbjutás azonban sajnos nem sikerült.

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, teniszező emberek és szöveg

Hétfőn hihetetlen 4 és 5 szettes meccseket láthattunk, a Declain – Mosaad ötszettes játék akár egy döntőnek is beillett, ahol bár a negyedik szettben Omarnak meccslabdája volt, James fordítani tudott és végül az ötödik szett az ő győzelmét hozta.

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, teniszező emberek és szöveg

Kedden négy mérkőzés lesz, szerdán az elődöntők, csütörtökön pedig a döntő, az egyre szorosabb és izgalmasabb derbik garantáltak!

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

A legjobb nyolc kiemeltből a fordulatos hétfői nap után búcsúzott Romiglio (1), Mosaad (2), Farkas (3), Vargas (5), Jaume (8).

Az első kiemelt argentin játékoson a 19 éves kétszeres U19 Európa-bajnok Bryant sima három szettben gyalogolt át, a szintén kiemelés nélküli sváci Wilhelmi ugyancsak három szettben győzött az ötödik kiemelt kolumbiai Vargas ellen.

Kövessétek a PSA Budapest Open hivatalos Facebook és Instagram oldalát! Ezeken a felületeken osztjuk meg a legfrissebb információkat, beszámolókat, és figyeljétek a storykat is egész nap az interjúkért és izgalmas labdamenetekért!

Stream a Szövetség YouTube oldalán, akadozik e helyszínen az internet, így minden este ugyanoda feltesszük a felvételre került mérkőzéseket. A legjobb azonban élőben követni a meccseket, ilyet biztosan nem láttatok még Magyarországon, gyertek ki a Marczibányi térre!

 

 

 

Share this post