PSA Budapest Open zárás

Egy évvel ezelőtt ilyenkor álmodni sem mertük, hogy minek leszünk tanúi Budapesten szeptember második felében.

Bátran állíthatjuk, hogy a Budapest Open a meglepetések versenye volt. Nem csak azért, hogy végre ismét világranglista viadalt rendeztünk hazánkban, üvegpályán, ami 25.000 dollár összdíjazású, vagy azért, hogy az első három kiemelt a második nap estéjén kiesett a további küzdelmekből, esetleg, hogy mindhárom angol induló a legjobb négybe került, hanem azért is, mert 13 országból érkeztek a huszonnégyes táblára az olyan kiváló versenyzők, akik korábban a top 20-ban szerepeltek. Nem beszélve arról, hogy a 2028-as olimpia égisze alatt készülnek a sportolók, s hogy a verseny fővédnöke a NOB magyar tagja, dr. Fürjes Balázs, aki a döntő megtekintése után a díjakat is átadta.

Az alig 19 éves, kétszeres U19 Európa-bajnok Jonah Bryantet ezen a héten nem lehetett megállítani, csupán egy szettet veszítve nyerte meg élete első Copper tornáját.

Jonah Bryant bt. Declan James 11-5, 8-11, 11-2, 11-3 (46m)

A PSA Budapest Open fényképei itt találhatók, az öt nap élő felvételei a MF(S)Sz YouTube csatornáján, az esemény napi beszámolói, számos játékosvideó pedig a PSA Budapest Open Facebook és Instagram oldalain.

Köszönjük, hogy ilyen sokan kilátogattatok a Marczibányi térre és részesei voltatok a TOP squashnak!

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, teniszező emberek és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember, teniszező emberek és szöveg

Share this post