A-B-C-D verseny

Négy helyszín, négy kategória, egy nap.

A-kategória – Squashberek – Farkas János “A legjobb négy közé három Squashberek SE játékos, Biró Balázs, Szebeni Péter, Kamocsai Bendegúz és egy szegedi, Jeszenszky Zoltán jutott be. A bronzmérkőzést Szebeni Péter nyerte 3-2 arányban Biró Balázs ellen, a döntőt pedig Kamocsai Beni 3-0-ra Jeszenszky Zoltán ellen. Külön köszönet Török Zolinak a bíráskodásért és Hurme Zakariásnak az élő közvetítésért.”

B-kategória – Star Squash Cub – Páj Linda “22 játékos mérte össze tudását, amelyből 8 a frissen megalakult Star Squash SE versenyzője volt. A verseny rendkívül izgalmas mérkőzésekkel zajlott, amit az is jól mutatott, hogy a négy kiemelt játékos közül egyik sem jutott be a legjobb négy közé. A nap legizgalmasabb meccse a 60 éves James Hyatt és a 15 éves Kárai Botond között dőlt el. A tapasztalt Hyatt és a fiatal tehetség szoros küzdelmet vívott, de Kárai végül 3-2 arányban nyerni tudott. A döntőben 3-1-re legyőzte Mannheim Martint, így Kárai Botond lett a verseny győztese. A bronzérmes James Hyatt lett, a 4. helyen Szécsi Dávid végzett.”

C-kategória – Aqua-Palace, Ulics Máté “A versenyen 8 fős főtábla alakult ki. A harmadik helyért Gáti András Szabó Attilával mérkőzött, ahol András 3-1-re nyert, így övé lett a bronzérem. A döntőben Zékány Péter maradt alul Gulyás Attila ellen, aki szettveszteség nélkül zárta a napot, és zsebelte be az aranyérmet. A nap meccsét a helyi Holácsik András játszotta Gáti András ellen. Hosszú labdamenetek és nagy küzdés után Gáti tudott higgadtabb maradni és nyert 3-1-re.”

D-kategória – Colosseum “13 nevezővel indultunk neki a napnak. Kiemelkedett a fiatal Lengyel Péter és az első kiemelt Thuróczy Gyula összecsapása, ahol Péter 0-2-ről tudott egyenlíteni, ám végül a győzelem nem jött össze. A bronzmérkőzésen Barta Péter legyőzte Gyuát. A döntőben Horák István nyert Tóth Viktor ellen.”

Share this post