Hamarosan indul az új szezon

felkialtojel

Hamarosan indul a 2014-2015. évi versenyszezon. Néhány módosítás kerül bevezetésre, mely a ranglistákat és a CsB. lebonyolítását is érinteni fogja. Kis mértékben módosulnak a felnőtt ranglisták, az utánpótlás ranglista jelentősebben változik, a hazai versenyek kerülnek jobban előtérbe a pontok kiosztásánál. A csapatbajnokság egy négy csapatos Premier Ligából, egy hét csapatos I. osztályból, és 10-10 csapatos II., III, és IV. osztályokból állnak majd.
Az elnökség programjában meghirdette a „O tolerancia elvét” ami főleg a nevezésekre, és a versenyengedélyekre fókuszál, tehát a szabályok betartását helyezi előtérbe.
Ennek értelmében minden játékos figyelmét felhívjuk, hogy kezdje el a versenyengedélyének érvényesítését, mert hosszabb várakozási időkre kell számítani. A versenyengedélyek beszerzése mindenkinek egyéni feladata, ebben a szövetség nem tud segítséget nyújtani.
A módosított szabályzatok hamarosan nyilvánosságra kerülnek a versenynaptárral együtt, még néhány finomítás folyamatban van.

Jó felkészülést mindenkinek!

Share this post

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük