VÁV Union Griff Open összevont verseny a Griffben

A hét végén kerül megrendezésre a szezon második VÁV Union Griff Openn összevont verseny a Griff Squash Clubban. A két napra összesen 96 nevezés érkezett a négy férfi és egy női kategóriába. Szombaton a B és D kategóriában versenyeztek a játékosok. B kategóriával indult a nap, ebben a kategóriában rekordszámú nevezés érkezett, 30-an jelentkeztek, 1 fő azonban nem jelent meg, így 29-en versenyeztek. A fiatalos lendület és természetesen a játéktudás győzedelmeskedett, harmadik lett Pocsai Ákos, második Konfár Tamás, a győztes pedig Kamocsai Bendegúz.
D kategóriában a vártnál kevesebben versenyeztek, de itt is izgalmas meccseket láthattunk. Harmadik helyezett Eperjesi László, második Ujvári Dávid, az első pedig Maklári-Klekner Csaba lett. Ő győzelmével a C kategóriába játszotta be magát, megszerezve a 20 bónusz pontot is a második győzelme okán.
Vasárnap C kategóriával kezdtünk, szép számú nevezés érkezett, rég nem látott játékosok állhattak fel a dobogóra. Harmadik lett Győri-Baros László, második Csépai Martin, a dobogó legfelső fokára pedig Nándori Levente állhatott fel.
A hölgyek esetében várakozáson felüli nevezés érkezett, 14-en jelentkeztek, melyből 13-an jelentek meg. Szoros és izgalmas mérkőzéseket láthattunk. Harmadik helyezést ért el Farkas Fatime, második lett Csókási Gabi, a nyertes pedig Kiss-Máté Csenge.
A kategóriával zártunk, a kilátogató közönség igazán látványos, fordulatokban gazdag  és meglepetésekben bővelkedő meccseket követhetett nyomon. Egy távolmaradó itt is akadt. A harmadik helyért nagy csata zajlott, melyet Kamocsai Bendegúz nyert meg. A döntőben a papírformának megfelelően Krajcsák Márk legyőzte Sebők Benedeket, ezzel a győzelemmel átvette a ranglistán a vezetést.
A hétvége kiemelkedő teljesítménye Kamocsai Bendegúzé volt, aki megnyerte a B kategóriát, és az A kategóriában harmadik lett. A két nap alatt összesen 8 mérkőzést játszott, egyedül Krajcsák Márk tudta legyőzni. Ebben a szezonban 15 hellyel tudott előrébb lépni, hamarosan a megérdemelt helyére fog kerülni a rangsorban.
Köszönjük a klubnak a színvonalas rendezést és a finom ebédet!

Tóth Béla beszámolója

Share this post