Befejeződött a 2016-2017 évi csapatbajnokság

Szombaton befejeződött a 2016-2017. évi Országos Csapatbajnokság csoportversenye, ami az osztályok sorrendjét volt hivatott eldönteni. Még egy esemény van hátra, az osztályozók lejátszása, ami véglegesíti a feljutás-kiesés pontos rendjét.
A férfiak négy csoportja az alábbiak szerint végződött:

Az I. osztály sorozatát a PSA-Griff I-es csapata nyerte meg, egy ponttal megelőzve a második helyen végzett Vidux-Tisza Squash SE I-es csapatát. A harmadik helyen a Khan-Go Ahead SC SE I. végzett. Ebben az osztályban a biztos kieső a CSC Oliver SE I-es csapata, osztályozóra kötelezett a Marostő SE I-es és a Platán SE lett.
A II. osztály győztese a Black Knight-BLE II-es csapata lett, ők lehetnének a biztos feljutók, de mivel az I. osztályban már van egy csapatuk, így nem kerülhetnek fel. A második helyen a Top Challenge SE I-es csapata végzett, harmadik a Squashberek lett. Itt még az osztályozóra lehetőséget csapatok neve a feljutás tekintetében tisztázásra szorul. Ebben az osztályban volt egy kizárt csapat (PSA-Griff SE II.), ők a IV. osztályban folytathatják, osztályozót játszik a Vidux-Tisza SE II-es és a MAFC evopro csapata.
A III. osztály győztese és II. osztályba feljutó csapata a Totem Squash SE I-es csapata. Második helyen a CSC Friendship csapata végzett, a dobogó harmadik helyén a CSC Junior csapata állhatott, ők még osztályozóval feljebb léphetnek. A biztos kieső a Black Knight-BLE II-es és a Totem Squash SE II-es csapata lett. A Khan-Go Ahead SC SE III-as és IV-es csapata osztályozón kell megvédje az osztályban maradását.
A IV. osztály rájátszásának győztese a Budapest Squash Akadémia csapata lett, megelőzve a Battai Fáraó I-es csapatát. Mindkét csapat egy osztállyal feljebb lép a következő szezonban. Az Egri Squash SE és a PSA-Griff Squash SE III-as csapata osztályozót játszik a III. osztályba kerülésért.
A hölgyek versenyét pontazonosság mellett a Vidux-Tisza Squash SE csapata nyerte a Top Challenge csapata előtt. A bronzérmet a Go Ahead SC SE csapata szerezte meg.
A hölgyeknél a Vidux-Tisza Squash SE csapata, a férfiaknál a PSA-Griff Squash SE csapata nyerte el a jogot, hogy részt vehessen a 2017. évi Európai Klubcsapatok Bajnokságán, Németországban.
Gratulálunk a győzteseknek és a helyezetteknek, jó felkészülést az egyéni Országos Bajnokságra!
Az osztályozók pontos párosítását hamarosan közzétesszük.

Share this post