Helga és Márk megvédte bajnoki címét

A hét végén került megrendezésre a HungaroSun XXIX. Egyéni Országos Bajnokság főtáblás versenyei. Az eseményhez méltó izgalmas és szoros mérkőzéseket láthatott a nagy számú kilátogató néző, és mindazok, akik a két pályáról is sugárzott online közvetítést nézték.
Mindkét tavalyi bajnoknak sikerült megvédenie a címét. Hajnal Helga (Tisza Cquash SE.) Csókási Gabival (Tisza Squash SE.) játszott a döntőt, izgalmas 3:2 arányú mérkőzésen szerezte meg a hatodik országos bajnoki címét. A bronzmérkőzésen Szombati Edina (Top Challenge SE.) kerekedett felül Farkas Fatimén (Squashberek SE.).
A férfiaknál ismét az előző évi párosítás alakult ki. A döntőt Krajcsák Márk (PSA Squash SE.) játszotta Farkas Balázzsal (Squashberek SE.). A mérkőzés Balázs sikerével kezdődött, de az első megnyert játszma után Márk hozta a következő hármat, ezzel megszerezte 14. országos bajnoki címét. A harmadik helyen Sebők Benedek (Tisza Squash SE.) végzett csapattársa, Hoffmann Péter előtt.
Színvonalas bajnokságon vagyunk túl, a szegediek ismét bizonyították, hogy kifogástalan versenyt tudnak szervezni.
Gratulálunk a győzteseknek és a helyezetteknek, köszönjük mindazok munkáját, akik hozzájárultak egy sikeres országos bajnokság megrendezéséhez és lebonyolításához.

Share this post