D-s verseny Veszprémben

2014.04.29-én lezajlott a szezon utolsó D kategóriás versenye Veszprémben az egykori HEFA Prince versenypályán, ami februártól már – a tulajdonos és üzemeltető váltást követően- Fenyves Sport Clubként üzemel.
24 induló versenyző nagyszerű csatáira készülhettünk és így is történt, hiszen sok olyan mérkőzés volt, ahol 3:2 eredmény született. Ezek közül is kiemelkedett a debreceni Debreceni Zsolt, akinek szinte minden pályára lépése ezt az arányt növelte. A játéknap vége felé már védjegyévé vált Zsoltnak ez az eredmény, csupán az volt a kérdés kinek a javára lesz kedvező.
A Fenyves Sport Club üzemeltetői folyamatosan azon dolgoztak, hogy a versenyzők a legjobban érezzék magukat, ezt a cél szolgálta a kiszolgálás magas színvonala, a gyors reakciók a felmerült igényekre, legyen szó akár laktózmentes tejről, vagy éppen vegetáriánus étrendről.
A verseny egészére a jó hangulat, az egymás iránti tisztelet volt a jellemző. Mindez úgy, hogy bizony voltak nagyon erős lendületű mérkőzések, ahol nem volt ritka, hogy 2:0 állásból sikerült fordítani 2:3 végeredményre.
A verseny végeredmény pedig:

  1. Nagy Simon
  2. Debreczeni Gábor
  3. Karnauf Tamás

Külön meg kell említenünk, hogy Nagy Simon szett veszteség nélkül nyerte meg a hétvégi versenyt. A rendkívül jó formában játszó fiatal játékos gyorsan belopta magát mindenkinek a szívébe. Többen is megfogalmazták a végén, hogy remélik a következő szezonban már magasabb osztályban fogja nyerni a mérkőzéseket.
Az eredményhirdetést megelőzően a Pocca Pince ( Tóth Balázs egykori HEFA Prince versenyző) jóvoltából a jelenlevők között több palack bor is kisorsolásra került. Ez pedig nem csupán a pince, de szerintünk a Fenyves Sport Club ázsióját is tovább növelte az ebédre a versenyzőknek biztosított nagyszerű szendvicseik mellett.
Összefoglalva egy valódi squash élményben lehetett része mindenkinek, aki ott volt Veszprémben a hétvégén az FSC-ben! Jó minőségű pályákon, jó körülmények között, jó szolgáltatási színvonalon zajlott egy kiváló minőségű D kategóriás verseny. Azt gondolom, ha ezt az irányt tartja a Fenyves Sport Club, akkor hamarosan C és B kategóriás versenyeken is találkozhatunk velük!
Pék Zsolt beszámolója

Share this post