Fontos elnökségi döntések

A MF(S)Sz elnökség legutóbbi ülésén döntést hozott a nyári táborok támogatásáról. Azokat az egyesületeket célozta meg a támogatás, ahol az elmúlt szezonban bebizonyosodott, hogy aktív utánpótlás nevelés folyik és a fiatalok a versenyrendszerben is részt vettek. Elnökség döntése értelmében az alábbi egyesületek nyertek 100-100 ezer forintos támogatást:
City Squash Club SE. – táborvezető László Imre
Budai Squash Egyesület – táborvezető Weiner István
Mega SE. – táborvezető Balogh Sándor
Marostő SE – táborvezető Kohlrusz Balázs
Tisza Squash SE. – táborvezető Hoffmann Péter

Az elnökség megvitatta az Országos Csapatbajnokság nevezése körül kialakult hibás gyakorlatot, melyen a jövőben szigorítani kíván. Az előttünk álló szezonban a csapatnevezéseket szeptember 30-ig kell leadni és befizetni a csapat részvételi díjait is. Elnökség ebben az évben még megad egy pót-befizetési napot is, amit október 15-ben határozott meg. Az a csapat, amelyik október 15-ig sem fizeti be az egyesület éves tagdíját, a csapat nevezési díját és a csapat tagjainak éves versenyengedélyének díját is, kerül a versenyből.
A csapatbajnokság lebonyolítási rendjét, valamit az esetleges kizárásokkal kapcsolatos rendet elnökség a következő ülésén fogja véglegesíteni.

Share this post