Utolsó nap az EB-n.

A mai napon a mérkőzésem 13:00 kor kezdődött Patrick Rooney ellen.
Mivel ez volt a torna utolsó meccse számomra ezért nem volt különösebben más a terv minthogy mindent bele adjak ami a csövön kifér.
Az első szettben sokkal pontosabb volt Patrick és szinte hiba nélkül játszotta le a szettet. Pontatlan voltam és nem sikerült azt játszani, amit tudok. Elbuktam a játszmát 11:3-ra.
A második szettben megpróbáltam én kezdeményezni és ezzel kicsit meglepve az ellenfelemet sikerült átvennem az irányítást és pontos játékkal én nyertem a szettet 11:6-ra.
A harmadikban a pontos játéknak vége lett számomra és ütöttem is pár ki nem kényszerített hibát, aminek az lett a vége, hogy sokat kellett futnom. Minden labdamenetben sokat dolgoztam, de a végén a pont nem az enyém lett. 11:5 oda ezzel 2:1.
A negyedik szettben próbáltam sok röptével játszani, de nem voltam pontos és olvashatóvá vált a játékom. Az ellenfelem irányította a labda menetek nagy részét, aminek köszönhetően elfáradtam és még pontatlanabb lettem. 11:5 ismét oda és 3:1 vereség. Így kettő győzelemmel és három vereséggel térek haza, valamint ha jól tudom, akkor a 15. hellyel.
Összességében úgy érzem, hogy minden meccsbe beleadtam annyit amennyit tudtam és a sok hiba ellenére voltak pillanatok, amik ösztönöznek arra hogy jobb játékossá váljak. Dolgozni fogok tovább, és várom a következő megmérettetést.
Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt nekem és támogatott.
Farkas Balázs beszámolója

A döntő mérkőzést, és ezzel az Európa Bajnoki címet James Willstrop nyerte, aki  3:2 arányban nyert Grégory Gaultier ellen.

Share this post