Hétvégi B és D kategóriás versenyek

Sikeresen lezajlott a B kategóriás verseny a nyíregyházi D Fitness Központban. Sajnos Piroch Domonkos egy karambol miatt nem tudott megjelenni, de a többiek sikeresen és időben megérkeztek!
Az 8 közé jutásért semmi meglepő eredmény nem volt, nem úgy a következő körben.
Rácz Laci magabiztos játékkal 3-0-ra győzte le a 2. kiemelt Szécsi Dávidot, és Szilvássy Levente is szintén 3-0-ra diadalmaskodott a 3. kiemelt Fitos Krisztián ellen. Ezután két nagyon színvonalas elődöntő következett. Ulics Máté 3-1 arányban győzött Nagy Péter Bálint, míg Rácz Laci 3-2 arányban nyert Szilvássy Levente ellen.
A nap mérkőzését Nagy Péter Bálint játszotta Szilvássy Levente ellen. Levente 2-0 ás vezetésénél jött a szokásos Nagy Peti féle feltámadás 2-2! Itt már a nézők is elhitték, hogy Petit nem lehet megállítani, de Levi valami extra energia mozgósításával 12-10 re diadalmaskodott!
A döntőben Máté 3-1 arányban nyert Rácz Laci ellen, míg a 9. helyet egyedüli női játékosként induló Szécsi-Páj Linda nyerte meg!
Bottyán István beszámolója

A veszprémi D kategóriás versenyen két távolmaradó volt, így a játékosok száma 21-re csökkent. Herr Péter Végh Zsolt ellne nyert 3:1 arányban és ezzel a harmadik helyen végzett. A döntőben Balogh Sándor 3:0-ra verte Sáli Barnát és a dobogó tetejére állhatott fel.

Share this post