A legjobb négyben a férfi csapatunk az EB-n!

Nem tudom hogyan kezdjem….több mint 25 éve fallabdázom, de ez a nap speciális marad, akkor is ha ezzel nem a világot váltottuk meg. 17 vagy 18 csapat Eb-n vagyok már túl, de ez most így egészen más érzés és még vége sincs a versenynek!
Ebből már sejthetitek, hogy igen sikerült! Ott van a magyar válogatott a legjobb négy között, legyőztük Izraelt 2-1 arányban! A negyedik meccsünk nem lett befejezve, mert a győzelmemmel biztossá vált a tovább jutásunk.
Most Hoffmann kezdett Abrahammal, aki ellen kikapott, de nyert egy nagyon fontos szettet. Úgy számoltunk, hogy Balázsnak és nekem jó esélyem van 3/0-ra győzni, ebben az esetben pedig a másik két pályán elég lett volna egy szett is.
Balázs végig irányítva látványos megoldásokkal uralta a meccsét, de a 3. szett vége szoros volt, izgultunk kicsit, de végül nyert 3/0-ra.
Az én meccsem nagyon hasonló volt azt leszámítva, hogy nekem ma nem voltak látványos megoldásaim . 2/0-ás vezetésnél a 3.-ban is 9-5-re elhúztam, aztán az ellenfelem váltott, gyorsított és elkezdett küzdeni. Mintha úgy lett volna vele, hogy ezt az utolsó két pontot még meghúzza és be is jött neki. Teljesen kiélezett lett a szett vége és egy szettlabdáját hárítva a második meccslabdámat már beütöttem, amivel biztossá vált a továbbjutásunk.
Beni egyébként 2/2-re állt egy hajtós, nehéz meccsen, de azt beszéltük meg, hogyha a csapat már győzött egyéni érdekből vagy preztizsből már senki sem futja ki magát feleslegesen, hiszen még két nehéz meccs vár ránk. Amúgy tuti nyert volna .
Pénteken Olaszország válogatottja vár ránk, akik a torna meglepetés csapata (utánunk persze ). Ellenük dől el az első divízió sorsa, vagyis aki győz az jövőre felkerül Európa top 8 csapata közé.
A legjobb négy egy komoly kitűzött cél volt, a feljutás mindannyiunknak egy álom lenne, hogy hogy alakul, arról majd holnap számolok be.
Hihetetlen egyébként hogy mennyien drukkoltok és buzdítjátok a csapatot, sok erőt ad nekünk köszönjük szépen!

Krajcsák Márk helyszíni beszámolója

Share this post