Döntőben férfi csapatunk az EB-n

Magyarország kérem szépen története során először holnap Európa Bajnoki döntőt fog játszani ez már egészen biztos! Megcsináltuk!! A mai nap a csapatunk egy álmot váltott valóra. Nem csak a mienkét, akik tényleg mindenünket adtuk a mai győzelemért, hanem annak a sok-sok magyar szurkolónak is, akik egész héten buzdítottak minket! Köszönjük!
Hölgyeim és Uraim a mai nap a Magyar Squash eddigi legnagyobb sikere!

Lássuk, hogyan alakult a mai Olaszország elleni találkozónk.
Felállásunk a következő volt:

1. Farkas Balázs
2. Krajcsák Márk
3. Sebok Benedek
4. Török András Albert

Ma is Török és Farkas kezdett. Balázzsal nem lehet mit kezdeni a héten, esélyt sem ad ellenfeleinek, nagyon jó formában van, simán nyert ma is 3/0-ra. Nagyon jó döntés volt őt tenni egyesnek, én nem bírtam volna így végig a hetet mint ő. Törököt a játékstílusa miatt tettem ma négyesre, de az első két szettig túl friss és túl gyors volt az ellenfele, csak utána lehetett fizikálisan megtörni az olaszt. Ma is szépen visszajött Andris, ki is harcolta a döntő szettet, de a végére ő is nagyon elfáradt.
Én 1/0-val kezdtem, de túl erős volt a szett, nem bírtam sebességgel a másodikat és amíg nem tudtam lelassítani Ventricet, hátrányba is kerültem és piszkosul el is fáradtam.
De nem adtam fel mentem amíg a lábamba erő volt és a negyedik szett közepétől tudtam visszavenni az irányítást.
Közben a hármas pályán Beni nyert egy szettet, amivel biztossá vált, hogy ha az ötödiket megnyerem bent vagyunk a döntőben.
Jól kezdtem 8-2-re is vezettem, de nagyon hajtós lett a vége, fizikálisan tényleg az utolsó perceim voltak hátra végül 11/7re csak sikerült behúzni.
Extázisban volt a csapat, nekem személy szerint ez karrierem egyik meghatározó pillanata volt, leírhatatlan érzés ilyet átélni !
Szombaton az első kiemelt Svájc lesz az ellenfelünk, a célunk ezek után mi más lehet mint a győzelem?? Meglátjuk mennyi maradt még bennünk .
Egy biztos: két csapat kerül fel az első divízióba, tehát jövőre Magyarország már biztosan ott lesz !

Mindannyiunk nevében köszönjük a szurkolást, sok erőt adtok a csapatnak!

Krajcsák Márk helyszíni beszámolója

Share this post