2. helyezés az Európa Bajnokságon!

A svájciak dolgát nem tudtuk ma eléggé megnehezíteni, megérdemelten győztek ellenünk 4-0-ra, de azt kell mondjam, hogy ez egy cseppet sem vesz el a csapat öröméből! Boldogok vagyunk és elképesztően örülünk ennek az eredménynek, hihetetlen számunkra ez az egész.
Ma én kezdtem a sort, de ez a meccs már túl soknak bizonyult fizikálisan. Próbáltam taktikusan lassítva játszani és a második szettől már éreztem mivel lehet megfogni a svájcit, de a szettek végére elfogytam teljesen. Két szett is 9 pontra ment el, sajnáltam nagyon, mert megingott volna mentálisan Steinmann, ha elhozok egy játszmát.
Balázs következett. Nem szívesen dícsérem az Ob előtt, de valami félelmetes, amit ez a gyerek művelt ezen a héten . A világranglista 18. helyezetje ellen 90%-ban egyenrangú ellenfél volt, a játék néhány területén pedig jobb is volt nála. Győzött a rutin, de nincs messze tőle ez a szint sem már!
Sebők ellenfele is erősebb volt és miután elhozta az első szettet tőlünk már biztos volt kikaptunk, így az utolsó két meccs már két nyert szettre ment csak. Ezt a meccset 0/2-re vesztettük, de Hofit teljesen feltüzeltük a meccsére és olyan hangulatot csináltunk, amire a svájciak is rögtön becsatlakoztak . Jó hangulatú, látványos meccs lett belőle, de szettet végül itt sem tudtunk nyerni.
A csapat mint mondtam kicsattan az örömtől ezzel az eredménnyel csak elégedettek lehetünk és dolgozhatunk keményen egy egész éven át, hogy az első divíziós debütálásunkon méltó ellenfelük legyünk a többieknek.
Na az egy kemény menet lesz! És ha eddig fontolgattam is a visszavonulásomat, nincs az az Isten, hogy én ezt jövőre ne akarjam újra átélni !
Köszönjük a szurkolást Nektek fantasztikusak voltatok és rengeteg erőt adtatok az egész csapatnak! Hálásak vagyunk.

A csapat holnap 16:35-kor száll le Budapesten…

Krajcsák Márk beszámolója a helyszínről

Share this post