Második nap Malmőben

Ma lezárultak a csoportküzdelmek melyek eredményeképp mindkét csapatunk 9-16 között folytatja a versenyzést. Lássuk, hogyan is alakult ki ez a csoporteredmény.
Kezdjünk most a nagyokkal. Tudtuk, hogy a mai két meccsből mindkettőt meg kellett nyerni ahhoz, hogy a 8-ba folytassuk. Lássuk be, Dévald Tamás elvesztésével erre túl sok esély nem mutatkozott. Ennek ellenére az első Lengyelország elleni meccsen, majd később a Wales ellen is felcsillant a remény. Pályasorrend a következő volt, lány-fiú 1-fiú 2. A lengyelek ellen Vanda nyerte a női pályát, míg a walesiek ellen Hanna győzedelmeskedett.

Siminek kellett mindkét meccsen az egyes pályán helyt állnia, de sajnos nem nagyon tudtuk megszorongatni ellenfeleinket. Összesítésben tehát 1:1-re álltunk. Rózsa Barnabás volt az utolsó a körben. A lengyel fiú ellen a három szettből, kettőben játszma labdáink is voltak, de nem tudtunk élni vele. 0-3 lett a vége. A walesiek ellen már game-et sikerült nyerni, de a mérkőzést itt is 1-3 arányban elvesztettük. Itt most írhatnám, ha Tomi nem sérül meg, ha Barna be tudta volna fejezni kicsit kedvezőbben a szetteket, ha Simi sérülése miatt kicsit többet tudott volna készülni …… de aki ismer, tudja,hogy nálam “ha” az nem létezik. Kikaptunk és csoport 4-ek lettünk. Szombaton a másik csoport 3. helyezettjével folytatjuk az EB-t, remélem győzelemmel.
Nézzük az U15-t.
Délelőtt Spanyolországgal kezdtünk, Kohlrusz Balázs a Rózsa Emma, Jeszenszky Zoltán, Sárkány László triónak szavazott bizalmat. Ellenük beigazolódott a papírforma, Emma 0-3 arányban maradt alul, Zoli az első szettet elhozta a spanyol fiútól de a végeredmény ott is 1-3 lett. Sárkány Laci azonban 3-0 arányban el tudta hozni a kettes fiú pályát.
Délután jött számukra a fontosabb mérkőzés Finnország válogatottja ellen. Zoli kezdett, egyes pályán érvényesült a papírforma a finn fiú 0-3 arányban győzött. Emma következett, győzelmének köszönhetően esélyük lett a finn válogatott legyőzésére. Emma egyébként 3-0 arányban győzött. Szabó Kende volt itt a fiú kettes, férfias küzdelemben a második szettet elbukva, de végül 3-1 arányban behúzta a mérkőzést. Ezzel az U15-ös csapatunk is a csoport 4. helyen zárt. Ők is a 9-16 között folytatják, Oroszország válogatottja ellen.

Share this post