Fontos elnökségi döntések

uj_szovlogoA MF(S)SZ tegnapi elnökségi ülésén több olyan döntést hozott, amely az előttünk álló szezon versenyrendszerére vonatkozik.
A versenyek elosztása az Országos Bajnokságok kivételével felkérés alapján történik. A rendező klubok jelentkezhetnek versenyek rendezésére, és a döntést az elnökség hozza meg a rendezés jogáról.
A felnőtt játékosok nevezési díja kisebb emelésre került. Ranglistaverseny esetében 4.000.- Ft, TOP16 és összevont verseny esetében 4.500.- Ft. A fiatalkorúak díja változatlanul maradt.
A férfi ranglistapontok a szezon kezdetekor felezésre kerülnek, és a megszerezhető ranglistapontok is kisebb korrekción esnek át, ez még tesztelés alatt áll.
A férfi A, B, és C kategóriában pénzdíjas körverseny kerül bevezetésre, ennek szabályzata még finomítás alatt van, hamarosan közzé tesszük.
A nemrég megalakult Szolnoki Szabadidős Sportegyesület (SzoSze SE.) felvételét kérte a Szövetségbe, ezt az elnökség egyhangú szavazattal elfogadta.
A bírósági nyilvántartás szerint az Újpalotai Fallabda Egyesület megszűnt, ezért az elnökség egyhangú szavazattal törölte tagjai sorából.
Elfogadásra került a 2018-2019-es Versenynaptár is, amelyet mától folyamatosan viszünk fel a versenyrendszerbe.

Share this post