Farkas Balázs nyerte a hazai PSA versenyt

A Griff Squash & Fitness Clubban rendezett PSA versenyen Farkas Balázs az elődöntőben a tavalyi győztes cseh Viktor Byrtussal került össze, és aratott rendkívül sima győzelmet. Az egy évvel ezelőtti bajnok a három játszmában mindössze tizennégy pontot tudott ellene összesen szerezni.
A második helyen kiemelt magyar játékosnak a döntőben már korántsem volt ilyen könnyű dolga, ugyanis az ugyancsak cseh Jakub Solnický fél lábbal már a dobogó tetején állt, mivel az első két játszmát elvitte. Farkas azonban ezt követően más szinten kezdett játszani és három elképesztően sima szettben (5, 4, 2) megfordította a finálét, és megnyerte az 1500 dollár összdíjazású viadalt.
Végeredmény: 1.  Farkas Balázs/?? 2. Jakub Solnický/?? ¾. Ronald Palomino/?? / Viktor Byrtus/??

A hölgyeknél legjobb magyarként a mindössze 15 esztendős Chjukwu Hannah egészen az elődöntőig menetelt, ahol eddigi pályafutása talán legnehezebb ellenfelével találkozott, ugyanis az első helyen kiemelt brit Alicia Meaddel került össze. A legnagyobb hazai tehetségnek nem volt esélye a világranglista 133. helyezettje ellen, ugyanakkor több szép pontot is összehozott jóval tapasztaltabb riválisa ellen, s végül a harmadik helyen zárta a tornát.

Végeredmény: 1. Alicia Mead ENG 2. Cristina Tartarone ?? 3/4 Chukwu Hannah Chinyere ?? / Michaela Čepová ??

Share this post