B-s körverseny Nyíregyházán

A hét végén, Nyíregyházán a D Fitness Központban került megrendezésre a B kategóriás körverseny soron következő fordulója. 13 játékos vett részt a küzdelmekben. A viszonylag kevés nevező ellenére ingen erős mezőny gyűlt össze, az első 3 kiemelt a ranglista 17, 18, és 21 játékosa volt. Az első körben szinte végig a ranglista helyezés szerint történtek a győzelmek egyedül Rácz Laci -Mikó Márton meccs borította  a papírformát itt Marci 3-2 re nyert.
A második körben is folytatódott az esélyesek jó szereplése (bár Kasza Peti megnehezítette Szilvássy Peti dolgát 2-3), viszont jött az első nagy meglepetés, Simon Dani 3-0 arányban verte meg Szűts Danit!
Simon Dani menetelését a végső győztes Juhász Áronnak sikerült megtörnie, bár hozzá kell tenni a mérkőzéshez, hogy Daninak sikerült a nap folyamán a legjobban megszorítani Áront!
A győzelmet Juhász Áron szerezte meg az első kiemelt Kispéter Ádámmal szemben és így szettveszteség nélkül zárta a napot, a harmadik helyet pedig Simon Dani nyerte Szilvássy Levi 3-0 arányú legyőzésével.
A mai napon sikeresen debütált klubunk új kamerája, mellyel a szövetség Youtube csatornáján közvetítettük a főpálya küzdelmeit. Folytatás 2 hét múlva a TOP 16+NŐI versenyről természetesen közvetítéssel.

Bottyán István beszámolója

Share this post