U19-es EB beszámoló

Chukwu Hannah az első körben előnyerő, a második körben egy spanyol ellenfél ellen 3:1-es győzelem. A harmadik körben egy vereség egy angol lánytól, aki a verseny 2. kiemeltje. 9-16 között először egy nehéz 3:2-es győzelem, majd sajnos megint egy vereség. Ma 10 órakor egy angol lány ellen lép pályára a 11. hely megszerzéséért.
Kamocsai Bendegúz az első körben nyert 3:0 arányban osztrák ellenfele ellen. A második körben a spanyol ellenfél következet, itt 3:1-re kikapott, ezzel a 17-24 helyekért játszhatott tovább. Itt egy francia ellenfél következett, vereség leléptetéssel. (Ezt majd Farkas János kifejti bővebben.) Utána egy holland ellenfél, 3:1-es győzelemmel. A következő fordulóban már egy könnyebb győzelem egy finn játékos ellen, így az utolsó mérkőzésen a 25. helyért játszhat cseh ellenfelével ma 14:30-kor.


Szebeni Péter az első fordulóban vereséget szenvedett, így a vigaszágon mehetett tovább. A második fordulóban egy luxemburgi ellenfél, verséggel. A következő fordulóban előnyerő, majd egy elég sima vereség egy finn fiútól. A következő fordulóban megint egy verség, és ma 11:30-kor az 55. helyért játszhat.
Takács Benedek az első fordulóban nyert, majd a második fordulóban egy skót ellenféltől alulmaradt. A harmadik körben egy újabb győzelem, majd sajnos ismét egy vereség. A következő ellenfél egy belga fiú volt, aki erősebbnek bizonyult. Beni ma 14:30-kor a 23. helyért lép pályára.
A csapatversenyek csütörtökön kezdődnek. A magyar csapat (Chukwu Hannah, Harmath Eszter, Kamocsai Bendegúz, Rózsa Barnabás, Szebeni Péter) a 12. helyen lett kiemelve, ezzel a D csoportba került a cseh, a skót és a belga és az izraeli válogatottal. Első mérkőzésük a 13. kiemelt belga csapat ellen lesz, majd a 4. kiemelt csehek jönnek. Utána az 5. kiemelt skótok, majd az utolsó meccs az izraeli válogatott ellen.

Share this post