Lezárult a IV. osztály versenye is.

Szombaton a férfi IV. osztály is befejezte az Országos Csapatbajnokság versenysorozatot. A nagyobb létszám miatt ebben az osztályban négy forduló alatt dőlt el a helyezések sorsa.
A fiúk egy kicsit már a szezonvégi állapotba kerültek, egy csapat csak 2 játékossal tudott kiállni, egy csapat pedig meg sem jelent. Rájuk egy büntetési díjfizetés vár, és amíg ez nem történik meg, a csapat tagjai eltiltásra is kerülnek, Hogy a kellemetlenséget még fokozni lehessen, ezen játékosok Országos Bajnokságon való indulása is megkérdőjeleződik, hiszen ma zárul le a nevezés. Ha addig nem kerül befizetésre a büntetés, akkor ezek a játékosok törlésre kerülnek az OB nevezők közül.

A győzelmet az újonc Golden Balla SC SE csapata szerezte meg, ők a következő szezonban már a III. osztályban játszhatnak. A második a szintén újonc SzoSza SE csapata lett, a harmadik helyen egy másik újonc, a Csé-Team II-es csapata végzett. Ez a két csapat osztályozó mérkőzésen fogja eldönteni, hogy a következő szezonban melyik osztályban játszhatnak.

Share this post