Éltex 31. Országos Egyéni Squash Bajnokság – Győr

Tegnap késő este ért véget az Éltex 31. Országos Egyéni Squash Bajnokság Győrben. A háromnapos verseny ezúttal is magas szinten került megrendezésre, köszönet érte a verseny támogatójának és házigazdájának.
Az utolsó napra a helyosztó találkozók maradtak, nappal a Marcal Teniszcentrumban, este pedig a Széchényi téren az üvegpályán.
A hölgyeknél Szombati Edina és Kiss-Máté Csenge játszott a harmadik helyért, ezúttal Csenge volt az eredményesebb, és a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A döntőt Csókási Gabriella és Chukwu Hannah játszotta. Szoros csatában Hannah 3:1 arányban bizonyult jobbnak és ezzel megszerezte első felnőtt országos bajnoki címét.
A férfiaknál Cséffalvay Dániel és Boros Dávid volt a bronz meccs résztvevője. Dávid magabiztos játékkal győzte le ellenfelét, és megszerezte a harmadik helyet. A döntő párosítása, akárcsak az előző évben, Krajcsák Márk – Farkas Balázs volt. Balázs egy fej-fej melletti találkozón 3:0 arányban tudott felülkerekedni, és ezzel megvédte a bajnoki címét. Tegnap estétől már kétszeres országos bajnok.

A verseny alatt kisorsolásra került a Top Nyolcak Gálájának mind a négy táblája, ami a Versenynaptárban már elérhető. A Verseny 2019. 06. 08-n kerül megrendezésre a Római Teniszakadémián.

Share this post