Pályázati lehetőség egyesületek részére

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága meghirdette a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram IV. ütemét.
A Programon keresztül az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.
Az alprogram 200 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 5 000 000 Ft.
A Program támogatási időszaka: 2019. február 1. – 2019. december 31.
A Programra jelentkezés határideje: 2019. július 15. éjfél
A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a http://sosz.hu/hiszek-benned/ weboldalon megtalálható. Az elektronikus jelentkezési lapot az e-mail mellékleteként küldjük.
Bővebb információ a +36 1 460 6810-es telefonszámon vagy a sosziroda@sosz.hu email címen.

Az elektronikusan beküldendő adatlap ITT tölthető le.

Share this post