Szezonnyitó senior verseny Szombathelyen

Szombaton a seniorok Szombathelyen, az Öntöde Sportcentrumban tartották meg a szezon első versenyét. A játékosok négy kategóriában mérettették meg magukat, a nevezők száma 30 fő volt. A senior versenyeken megszokott jó hangulatban volt részük a megjelenteknek, köztük volt több játékos is, aki most kapcsolódott be ebbe a versenyrendszerbe.
A hölgyeknél öten léptek pályára, ők körmérkőzéses rendszerben játszottak. A versenyt Udvardi Leonóra nyerte meg veretlenül végzett az élen. A második helyet Szabó Juci, a harmadikat Bódi Tímea szerezte meg.

 

A legidősebb férfi kategóriában hatan vettek részt, itt két csoportban kezdődött a verseny, majd a csoportok helyezettjei mérkőztek meg a végső sorrendért. A győztes a helyi klubot képviselő Sákovics Péter lett, aki ezen a napon ünnepelte születésnapját is. A második helyet a visszatérő Sódar László, a harmadikat Füzes Sándor érte el.

 

A 45-ös kategóriában a nyolc játékos svájci rendszerben játszhatott. A végén Kiss András volt a legeredményesebb, ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A második helyen Szalay Zsolt, a harmadikon Király Zsolt végzett.

 

A legfiatalabbaknál volt a legnépesebb mezőny, itt 13 játékos próbálta ki magát. A négy kiemelt az első körben játék nélkül jutott tovább. A látványos versenyt Szabóky Márton nyerte meg, a döntőben Balázs Eriket győzte le. a harmadik helyet Országh Péter szerezte meg.

 

A verseny szünetében a résztvevők a Deck Bisztró és Bár jóvoltából finom ebédet fogyaszthattak el. És aki nem sietett haza, este a Deckben még egy kelleme vacsorán is részt vehetett.

Köszönjük a vendéglátást a házigazdáknak, kiderült, hogy Szombathely nincs is olyan messze.

Share this post