Férfi A és C kategória, Nyíregyháza

Sikeresen lezajlott hétvégén, Nyíregyházán az A és C kategóriás körverseny.
A C kategória küzdelmeinek 21-en vágtak neki. Már az első bejátszó körök is izgalmas meccseket hoztak. Két párban is csak 5 szettben dőlt el a továbbjutás.
A felső ágon Lóczy Attila magabiztosan, szettveszteség nélkül menetelt egészen a döntőig, és itt is három szettben sikerült diadalmaskodnia. Az alsó ágon a bejátszással kezdő Laczikó Krisztián jutott a döntőbe, de az ötödik meccsén már nem sikerült diadalmaskodnia. A bronzcsatát az első kiemelt Venczel Miklós nyerte, aki a mai nap folyamán csak Lóczy Attila ellen nem tudott nyerni. A negyedik hely a mai napon Kőműves Andrásnak jutott.
Az A kategóriában 10 férfi és egy női (Kiss-Máté Csenge) kezdték a versenyt.
Az első kör meccsei során Csenge bebizonyította, hogy számolni kell vele, Ulics Máté csak öt szettben tudta kicsikarni a győzelmet ellene egy látványos mérkőzésen. Aki látta megértette miért is indult Csenge a férfiak között  A második körre is maradt  egy végletekig kiélezett mérkőzés Kamocsai Beni és Kispéter Ádám között, amit végül Beninek sikerül döntő szett 12-10 re behúznia. Farkas Balázs és Boros Dávid szettveszteség nélkül magabiztos játékkal jutott a döntőbe, ahol a Balázs egy a közönség számára is szórakoztató meccsen három szettben diadalmaskodott. A bronzmeccsen Kamocsai Beni 3-0 arányban sikerült diadalmaskodnia Szabóky Marci ellen.

Nagy köszönet a sok versenyzőnek a részvételért!

Bottyán István beszámolója

Share this post