Elkészült a csapatbajnokság sorsolása

Elkészült az Országos Csapatbajnokság sorsolása és az első forduló pontos időrendje is. A további fordulók részletének kidolgozása még folyamatban van, várjuk a lehetséges helyszínek visszaigazolását.
A férfiaknál 44 csapat nevezett, a hölgyeknél mindössze 5.
A férfiaknál az első három osztály a szokásos módon, tíz csapatos körmérkőzéssel dönti el a sorrendet a három forduló alatt. A IV. osztály csapatait két csoportba soroltuk, a földrajzi elhelyezkedést is figyelembe véve, a csoportokban 7-7 csapat szerepel. Itt a csapatok három fordulóban játszanak körmérkőzést. A fordulók után egy rájátszás következik, ahol kialakul az osztály végső sorrendje.

A hölgyek két fordulóban játszanak úgy, hogy mindkét alkalommal teljes körmérkőzést játszanak le. A végső sorrend a két forduló összesítése után alakul ki.
Az I. osztályba felkerült a Budai Squash Akadémia csapat egy visszalépés miatt.
A II. osztályban a Marostő SE átalakult, és a jövőben Szegedi Squash SE néven folytatja a szereplését. Az Öntöde SE csapata közösen indít csapatot az átalakult, és győri színekben induló Pro Squash Akadémia Egyesületével.
A IV. osztályban új egyesület a debreceni EFEM SE. és a nyíregyházi D Fitness SE. Új csapatokat nevezett a MAFC evopro SE. és a Budaörsi LE. is

Az eddig benevezett idegenlégiósok a Gekkó SE színeiben: Neil McCarron, Enrique Gonzales és Augusto Ortigoza. Az Egri SSE-Boros Team színeiben: Tóth Tamás, Adam Pelczinsky, Miroslav Celler, és Kuba Wasilewky.

A csoportok részletei a Versenynaptárban érhetőek el.

Share this post