Edzőképzés Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen

SQUASH (FALLABDA) Edző BSc képzés Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem kiemelten fontosnak tartja a testnevelés, a verseny- és szabadidősport tudományos és szakmai fejlesztését, legyen az sportszakember-képzés, -továbbképzés, tananyagfejlesztés vagy sporttudományi szakértői- és kutatómunka. Ezt a felelősségteljes munkát a sportirányítás szervezeteivel, valamint a különböző sport- és tudományos szervezetekkel együtt végezzük.

Az Egyetem és a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség (MF(S)SZ) oktatási, szakmai és tudományos együttműködésének eredményeként a Sporttudományi Intézet a 2020/2021-es tanévben

SQUASH (FALLABDA) edző Bsc képzést indít.

Az Egyetem Sporttudományi Intézete az MF(S)SZ erkölcsi és szakmai támogatásával, elméleti alapokra épülő gyakorlatorientált edzőképzést indít fallabda sportágban. A nappali vagy levelező tagozatos képzés során az általános (alapozó) és speciális (sportágspecifikus) tudásra és tapasztalatszerzésre is nagy hangsúly kerül.

Az Egyetem és az MF(S)SZ a modern tudományos és szakmai eredményekre támaszkodva alakítja ki a hároméves képzés tartalmi és formai ismereteit, követelményeit. A sportági képzést a nemzetközi és a hazai fallabda sportágban jártas, kiemelkedő tudással rendelkező sportszakemberek tartják. A szakmai tudás, az ideális létesítmények, illetve Eger és az Egyetem szellemisége együttesen garancia a komplex edzői munka során szükséges tudás elsajátítására és gyakorlati alkalmazhatóságára.

A különböző sporttudományi képzésekben kiemelkedő hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkező Sporttudományi Intézet szeretettel várja azokat az érdeklődőket, akik számottevő sportági tapasztalatokkal rendelkeznek és fallabda szakedzői (BSc) végzettséget szeretnének szerezni.

 „Minden leendő hallgatót bátorítunk arra, hogy az Eszterházy Egyetemen kezdje meg tanulmányait, Eger a hazai fallabda élet legdinamikusabban fejlődő bázisa. Az egri fallabda élet fejlődése vonzott engem is Egerbe. Az egyetem a fallabdázás legújabb szakmai irányvonalait követve nyújt mindenki számára hasznos és naprakész tudást.” (Divéky Anna – MF(S)SZ elnökségi tagja)

Eger és az Eszterházy Károly Egyetem, a Jó döntés!

A képzésre a jelentkezési határidő 2020. február 15.

A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató elérhető:

https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?meg_id=3899&elj=20a

https://felvieger.uni-eszterhazy.hu/hu/erettsegi-kpz/alapkepzes/felveteli-vizsgakovetelmenyek-1688

Share this post