További kedvezőtlen fordulatok

Sajnos továbbra is csak kedvezőtlen híreket tudunk itt közreadni.
Az elnökség mai döntése alapján az Országos Bajnokság megrendezését bizonytalan időre elhalasztotta. Már a napokban életbe lépett korlátozó intézkedések is tiltják a megrendezést, hiszen a budapesti üvegpályás rendezvény több mint 500 fő részvételét vetíti előre. Ezen felül a rendezés sok bizonytalansága is arra a következtetésre juttatta a támogatókat, hogy ezt most nem észszerű megrendezni.
Ma Pápai Miklóssal, a Senior OB házigazdájával egyeztetve az a közös álláspont alakult ki, hogy ezt az eseményt is elhalasztjuk egy későbbi időpontra. Tekintettel arra, hogy ennek a versenynek is megkérdőjeleződött a sikeres megrendezése, észszerűbb, egy későbbi időpontra halasztani.
A kialakult helytere való tekintettel a Diákbajnokság és az egri összevont verseny is törlésre került.
Vélhetően a sok bepótolni való verseny miatt a szezon zárása kissé ki fog tolódni.
A nemzetközi porondon több PSA verseny megrendezése is törölve lett, és továbbra is várjuk a híreket az Európa Bajnokságok kapcsán.
Jelenleg a törölt versenyek kedvezőtlen gazdasági hatásainak elhárítása a legfőbb feladat, hiszen már csaknem minden költséget ki kellett fizetnünk. Remélhetőleg sikerül legalább itt annyit elérni, hogy minimalizáljuk a veszteségeket.

Share this post