Elnökségi döntések az Országos Bajnokságokról

Tegnap, hosszú kihagyás után az elnökségnek ismét módja volt személyesen találkozni, és egyeztetni az álláspontokat a kialakult helyzet kapcsán. Még mindig van némi bizonytalanság a jövővel kapcsolatban, de ennek ellenére döntések, és határozatok születtek, mert a versenyszezont el kell kezdeni összeállítani. Az ESF még nem készítette el az aktuális versenyprogramját, de ennek ellenére az elmaradt Országos Bajnokságok megrendezéséről az alábbi döntések születtek:

Az Országos Egyéni Bajnokság a tervezett üvegpályás budapesti rendezvény helyett klubversenyként lesz megtartva. Helyszíne a Százhalombatta, időpontja 2020. szeptember 25-26-27, péntek – szombat – vasárnap.

Az Utánpótlás Országos Bajnokság helyszíne Budapest, City Squash Club, időpontja 2020. október 10, szombat.

A Senior Országos Bajnokságnak Szeged ad otthont a Squash Club Szabadidőközpontban, az időpont 2020. szeptember 5-6, szombat vasárnap.

A versenykiírások egyeztetés után kerülnek elkészítésre és közzétételre.
Az elnökség döntött a rendes évi közgyűlés időpontjáról is. A 2020. évi Rendes Közgyűlés az Országos Egyéni Bajnokság ideje alatt, 2020. szeptember 26-án, szombaton, 17:00 órai kezdettel kerül megtartásra, vélhetően több érintett amúgy is ott fog tartózkodni. A közgyűlési meghívókat és az elkészült anyagokat időben eljuttatjuk érintetteknek.
Elnökség ezeket a döntéseket abban a reményben hozta meg, hogy a COVID-19 kapcsán nem kerülnek újabb megszorító intézkedések bevezetésre, és a feltételek adottak lesznek a rendezésre.

Share this post