Versenynevezési információk! FONTOS!

Kedves Versenyzők! Kedves Egyesületek! A 2020/2021- es versenyévad a szombati Összetett versennyel kezdetét veszi. Az elmúlt években megszokott versenyengedélyeztetési és versenynevezési ritmus kicsit meglazult, amely jól látszik az eddig leadott versenyengedélyek, illetve a hétvégi versenyre leadott nevezések számából. A versenyengedélyek és nevezések leadását segítő összefoglaló információk a következők:

  • a 2020/2021-es versenyévadban a tagdíjak és nevezési díjak összege nem változik, a részletes díjtáblázat megtalálható a következő linken: http://squash.hu/wp-content/uploads/2020/09/fizetendodijak2020_2.pdf
  • a 2020/2021-es versenyévadban csak érvényes egyesületi versenyengedéllyel (kitöltött adatlap+12 hónapnál nem régebbi sportorvosi igazolás (18 év alattiaknál 6 hónap)+befizetett játékengedély+befizetett egyesületi tagdíj) rendelkező játékosok vehetnek részt a szövetségi versenyeken. A versenyengedély-kérőlap letölthető a következő linken: http://squash.hu/wp-content/uploads/2018/08/versenyengedelykerolap_2018.pdf
  • A hivatalos egyéni szövetségi versenyekre nevezni csak online, a versenykiírásban meghatározott nevezési határidő végéig a www.squash.hu honlapon a Versenynaptár menüpontban lehet. A vírushelyzetre és a sportorvosi intézményrendszer túlterheltségére tekintettel azok a játékosok, akik a versenyengedélyüket még nem tudják érvényesíteni, ezért nem tudják a szövetség részére beküldeni, így az online nevezési lehetőségük “inaktív”, a verseny-nevezésüket november 15-ig e-mailen is beküldhetik a nevezes@squash.hu címre. Az e-mailen beküldött nevezés mellé egy kitöltött, aláírt nyilatkozatot is csatolni szükséges, amely a játékos saját felelősségét tartalmazza. A nyilatkozat letölthető a következő linken: http://squash.hu/wp-content/uploads/2020/10/Nyilatkozat_sajat-felelosseg.pdf. E-mailen leadott nevezés akkor érvényes, ha az adott kategória és név jelölése mellett a “saját felelősség” nyilatkozat is beküldésre kerül, valamint a beérkezésről és a befogadásról visszaigazoló e-mail-t kapott a jelentkező. A vissza nem igazolt e-mailben leadott nevezések érvénytelennek tekintendőek!
  • Csapatversenyek, szenior és utánpótlás versenyek esetében a versenykiírásban feltüntetett e-mail címen is lehetséges a nevezés, de ezt minden esetben a versenykiírás egyértelműen tartalmazza. Érvényes nevezésnek az tekinthető, ha a versenyző/csapat a megadott weboldalon a hivatalos szoftver segítségével jelentkezett a versenyre, vagy az email-en leadott nevezésre a beérkezésről és a befogadásról visszaigazoló e-mail-t kapott. A vissza nem igazolt e-mailben leadott nevezések érvénytelennek tekintendőek!
  • A hétvégi (2020.10.17-18.) I. Összevont Verseny nevezési határideje módosítása került, a jelentkezéseket szerda éjfélig (2020.10.14. 23:59:59) lehet leadni!
  • A játékengedélyek, egyesületi tagdíjak, csapatbajnokság nevezési díjak befizetése történhet utalással az MF(S)SZ bankszámla-számlájára (OTP Bank 11784009-20603540-00000000) vagy személyesen kedden 10-12 óra között a szövetség irodájában (1025 Budapest, Törökvész út 87 – 91. IV. emelet 403/M (Rózsadomb Center)).
  • Magyar Kupa nevezési díját a versenyhelyszínen, a versenyrendezőnek kell befizetni.

Share this post