Szoros mérkőzések, meglepetés győzelmek az Utánpótlás ranglista versenyen

Szombaton a CSC-ben találkoztak a fiataljaink, hét kategóriában küzdöttek az első helyezését. A győzteseknek és a helyezetteknek, valamint a fejlődő versenyen újonan résztvevőknek nagy gratuláció! A Covid19 protokoll szabályokat a klub és a résztvevők maradéktalanul betartották, amelyért külön köszönet jár! Az eredmények megtekinthetőek a következő linken: http://verseny.squash.hu/tournaments/utanpotlas-ranglista-es-fejlodo-verseny

A verseny részletes beszámolója Farkas János főbírótól:

Új helyszínen, de a megszokott magas színvonalon elkészített “Zserbó“ süteménnyel várta a fiatalokat és az edzőket is a City Squash Club Budapesten, a Junior körverseny idei szezon első fordulójával.

Bizton állíthatom, hogy az a sütemény bármely pesti cukrászdában megállná a helyét, miután több alaklommal is személyesen végeztem a minőség ellenőrzési kapcsolatos “kötelező” teendőket

No, de ami sokkal fontosabb, a verseny:

Kezdjük a kicsikkel:

Az U11 lány kategóriában körmérkőzések döntöttek a helyezésekről.

Gubik Jázmin /Tatabánya/, Hornyák Tamara /City/ és Bednár Nóra Lili /PlatánSzeged/ lett a sorrend.

Az U13 lányoknál egy 9 éves fiatalember menetelt meggyőzően, Lőrinczi Ákos személyében /BLE/.  A második helyen Kovács Brigitta /Sopron/ végzett.

A bronz meccset Bednár Kata Léna / PlatánSzeged/ nyerte Kiss Zsófia /Tatabánya / ellenében 3/1 arányban.

A fiú U11-13-ban megismerkedhettünk a “squash braziljaival “Czakó Vincével és Kárai Botonddal. Mindketten BLE játékosok, akik egy nagyon látványos élvezetes mérkőzésen döntöttek a dobogó legfelső fokáról, Czakó úr nyerte a mérkőzést. A harmadik helyen Németh Nándor /Győr/ végzett, megelőzve Duba Dávidot /Tatabánya/.

A 15-ös fiúknál Jámbor Ákos /Tatabánya / nyert a döntőben Szabolcsi Márk /BLE/ előtt, míg a bronz meccsen Tóth Kornél kerekedett felül Rácz Leventén /Győr/.

Az U17-ben papírforma döntőre került sor, ahol Komlódi Regő /Marostő SE/ 3/0 arányban verte Sáli Barnabást /Sopron/.

Itt a harmadik helyen Fodor Olivér /Eger/ zárt, negyedik pedig Gyurák Gergő lett.

A legnagyobbaknál Simon Dániel hozta a kötelezőt /City/, Chukwu Hannával /Tatabánya/ játszotta a döntőt, míg a kis döntőt Jeszenszky Zoltán nyerte Sárkány László legyőzésével / Marostő SE mindkét játékos/.

Bízom benne, hogy a következő versenyre egy picit magasabb létszámmal, és hasonlóan magas színvonalú mérkőzésekkel találkozunk újra.

Végezetül felsorolnám azon egyesületeket, akik képviselték magukat ezen a versenyen.

Ösztönözve másokat is arra, hogy a következő versenyen képviseltessék magukat.

Akik pedig itt voltak azoknak köszönöm, és csak így tovább: Győr, Sopron, Platán Szeged, Marostő Szeged, Eger, CSC Budapest, BLE Budaőrs, BSA Budapest, és Tatabánya.

Share this post